HABERLER

16.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Rakibi İsveçli Alingsas

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş Mogaz Takımımız, 5. maçında Alingsas'la karşılaşacak.

Avrupa'nın en zorlu hentbol ligi VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederek, ülkemiz adına 11 yıl sonra bir ilki gerçekleştiren kara kartal, İsveç şampiyonu Alingsas'la karşılaşacak. Mavi-beyazlılarla gruptaki 5. maçını oynayacak Beşiktaş Mogaz takımımız, ilk galibiyetini arayacak. B Grubu'nda puanı olmayan iki takımı buluşturacak maç İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda bugün saat 19:00'da başlayacak. Averaj farkıyla rakibinin gerisinde olan siyah-beyazlılarımız kazanması halinde bir basamak yükselecek. 
 
Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi seviyesinde oynayan Beşiktaş Mogaz takımımız, İsveç takımlarıyla daha önce 4 kez karşılaşmıştı. Siyah-beyazlılarımız 3 maçı kaybederken, rakiplerini 1 kez mağlup etmişti. Beşiktaş Mogaz takımımız 2011/12 sezonunda yaptığı Savehof maçından sonra ilk defa bir İsveç ekibiyle kozlarını paylaşacak. 
 
Maç öncesi sıkı bir antrenman programına giren takımımızda Ercan Aşıkoğlu ve Kubilay Yılmaz'ın sakatlıkları sürerken, takıma yeni katılan Vedran Zrnic'in bu maçta forma şansı bulması bekleniyor.