HABERLER

14.11.2014

HENTBOL

Vedran Zrnic, ‘Büyük hedeflere ulaşabilecek bir takımız’

Beşiktaş Mogaz Takımımızın son transferi Vedran Zrnic resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de aktif sporcular arasında Olimpiyat altın madalyası kazanmış birkaç sporcudan biri olan Vedran Zrnic, hem takıma geldiği günden bu yana yaşadıklarını hem de yaklaşan Alingsas maçını değerlendirdi. 'Zrna' lakaplı oyuncumuz, Beşiktaş Mogaz'ın büyük hedeflere ulaşabilecek bir takım olduğunu belirtti. 
 
Takıma geleli henüz bir ay bile olmayan 35 yaşındaki yıldız oyuncu, ekibe çok çabuk uyum sağladığını dile getirirken, ''Burada güzel bir arkadaşlık var. Milli takımdan arkadaşım Ivan'ın kadroda olması da benim için avantaj. Çok çalışan bir takımız ve her geçen gün daha da iyi olacağız.'' dedi. Takım kimyası oluşturmayı sporda en önemli olgulardan biri olarak tanımlayan Zrnic, ''Biz bu yolda emin adımlar atıyoruz. Birbirimizin hentboluna uyum sağlayıp, sahada aynı dili konuşuyor olmamız lazım. Bu konuda ilerleme katediyoruz.'' şeklinde konuştu.
 
Yeniden VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını dile getiren Zrnic, ''Birçok kez Şampiyonlar Ligi'nde ve önemli turnuvalarda forma giydim, çok kez bu heyecanı yaşadım. Beşiktaş Mogaz'da da bu heyecanı hissediyorum. Benim için yeni bir rekabet ortamı ve kendimi bir kez daha ispat etmek istiyorum.'' ifadesini kullandı. Takımdaki forma kapma yarışını olumlu bulan Zrnic, ''Benim kendime güvenim tam, yaz boyunca da çok iyi çalıştım, burada olduğum süre içerisinde antrenmanlarda da iyi idman yaptık. Fiziksel olarak hazır hissediyorum. Takımda herkesin hazır olması ve aynı özveriyle çalışması forma yarışını da kızıştırır ama takıma olumlu yansır.'' açıklamasını yaptı.  
 
İsveç temsilcisi Alingsas'ın genç ve hızlı bir takım olduğunun altını çizen deneyimli oyuncu, ''Hentbolda çok fazla koşmak zorunda olmak veya çok hızlı oynamak şaşırtıcı bir durum değil. Herkes bu şekilde oynamaya gayret ediyor ve bizim de buna alışmamız lazım. Kesinlikle güçlü bir takıma karşı  oynayacağız, tempoya ayak uydurabilmek çok önemli. Kendimize inanıyoruz ve taktik antrenmanlarımız da çok verimli geçti. Umarım 2 puan alan taraf biz oluruz.'' dedi.
 
Beşiktaş taraftarıyla VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde tanışacağı anı iple çektiğini sözlerine ekleyen Hırvat yıldız, ''Hem Şampiyonlar Ligi'nde, hem de burada oynamış eski oyunculardan, Beşiktaş taraftarının ne kadar etkili olduğunu duydum. Henüz onlarla tanışma şansım olmadı. Umarım İzmit'te 5000 kişilik salonu doldururlar. Taraftar desteği bize itici güç olacaktır.'' sözleriyle söyleşiyi noktaladı.