HABERLER

14.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Alingsas Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. maçını İsveç temsilcisi Alingsas'la oynayacak siyah-beyazlılarımız günü çift idmanla geçti.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri dolayısıyla ara verilen VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde, 5. hafta karşılaşmasını İsveç şampiyonu Alingsas'la oynayacak takımımız gün boyunca yaklaşık 3 saatlik bir çalışma gerçekleştirdi. Önce Akatlar Intergral Forex Arena'da halter çalışan hentbolcularımız, ardından Süleyman Seba Spor Salonu'nda taktik ağırlıklı top idmanı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat halter çalışan takımımız, 2 saate yaklaşan taktik idmanla günü tamamladı. 
 
Antrenörümüz Müfit Arın ve yrd. Antrenörümüz İlker Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen taktik idmanda, Alingsas maçına yönelik varyasyonlar denendi. 3 gündür İsveç temsilcisinin maç kayıtlarını izleyen ve Alingsas'ın adeta şifrelerini çözen teknik ekibimiz, oyuncularımızı hızlı hücum, agresif savunma yapan rakibin zayıf noktaları üstüne çalıştırdı. Rakibin direncini kırabilmek ve oyun düzenini bozabilmek için birçok farklı yöntem üstünde duran antrenör ekibimiz, oyuncularımıza taktik yükleme yaptı. Eksik takımla hücum - eksik takıma hücum, kanat yüklemeleri, pozisyon atışları ve ikili hücumlar deneyen siyah-beyazlılarımız antrenmanın tüm safhalarında iştahlı ve istekli göründü. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi maçlarına farklı bir motivasyonla hazırlanan Beşiktaş Mogaz takımımız, antrenmanı 6'ya 6 hücumla kapattı. 
 
Kara kartal 16 Kasım Pazar günü saat 19:00'da İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynayacağı Alingsas maçı için yarın bir antrenman daha yaparak hazırlıklarını sürdürecek.