HABERLER

13.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Süper Lig'in Zirvesinde

Beşiktaş Mogaz Takımımız, İzmir Büyükşehir Belediyesi deplasmanında sezonun en farklı galibiyetini alararak birinciliğe yükseldi.

Beşiktaş Mogaz Takımımız, 14 takımlı Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde liderliğe yükseldi. 12 Kasım Çarşamba günü İzmir Büyükşehir Belediye’yi erteleme maçında 42-19 yenerek sezonun en farklı skorunu da imza atan takımımız 12 puanla zirvenin sahibi. Ligde attığı 212 golle en çok gol atan takım unvanını elinde bulunduran hentbolcularımız, +62 averajla bu istatistikte de en başarılı takım oldu.
 
Dünkü maçın ardından web sitemize açıklamalarda bulunan antrenörümüz Müfit Arın, ''Süper Lig'de layık olduğumuz ve en çok yakıştığımız yere yükseldik. Lig açısından işler iyi gidiyor, yoğun bir sezon olması dolayısıyla rotasyonumuzu çeşitlendirmeye çalışıyoruz. Tüm oyuncularımız elinden geleni yapıyor ancak önemli olan bu istikrarı korumak. Umuyorum önümüzdeki haftalarda da aynı performansımızı devam ettirebiliriz'' diye konuştu. 
 
İzmir'de tribünlerde 60 dakika destek veren ve maç için özel pankart hazırlayan taraftarımıza ayrıca teşekkür eden Arın, ''Bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyorlar, bu çok  önemli. Hentbolu geliştirmek ve başarılarımızı paylaşmak için onlara ihtiyacımız var. 16 Kasım Pazar günü oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçında da  İzmit'te tribünlerde taraftarımızı görmek bize büyük mutluluk verecek.'' açıklamasında bulundu.  
 
Beşiktaş Mogaz takımımız Süper Lig'deki ilk maçını 24 Kasım Pazartesi Günü Rainbov Kayseri ile deplasmanda oynayacak. Kara kartal bu maça kadar 16 Kasım ve 20 Kasım günlerinde VELUX EHF ŞAmpiyonlar Ligi'nde Alingsas HK ile iki maç yapacak.