HABERLER

08.11.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız Amasya'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Andı

Hentbolcularımız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sporcular için söylediği veciz sözü altında fotoğraf çektirerek andı.

Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın oyuncuları Amasya Taşova YİBO ile oynayacağı maç için bulunduğu Taşova’da Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.
 
Atatürk’ün ünlü, 'Ben, sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözü altında omuz omuza gelen oyuncularımız, objektiflere poz verdi.
 
Fotoğraf çekimi sonrasında takımımızın Türk oyuncuları yabancı oyunculara, Mustafa Kemal Atatürk hakkinda bilgiler verdi.
 
Fotoğraf çekiminin ardından internet sitemize kısa bir açıklamada bulunan Şili asıllı Alman yıldızımız Erwin Jan Feuchtmann Perez, ''Atatürk'ün adını ve büstünü birçok yerde görmek mümkün. Türkiye için büyük bir idol ve ikon. Bu kadar büyük saygı kazanmak, her insana nasip olmaz. Eminim toplumunu çok seven bir liderdi.'' sözlerini sarf etti. Amasya'ya gelmeden önce şehirle ilgili bilgiler edindiğini aktaran Erwin, ''Çok güzel bir şehir olduğunu okumuştum ama şimdi görünce ciddi anlamda hayran kaldım. Türkiye'nin hepsini gezmedim daha birkaç şehir gördüm ama tamamını görmek için çok heyecanlıyım. Tarih, kültür, doğa bu şehirde her şey var. Osmanlı İmparatorluğu'nun da önemli bir merkezi olması beni çok etkiledi.'' dedi. 
 
Hafif soğuk algınlığı bulunan Erwin, ''Hocam görev verirse oynamak isterim ama tercih onun. Vücudumda hafif bir kırgınlık var, bunu atlatabilmek için çabalıyorum. Umarım yarına hazır olurum. Zor bir rakiple oynayacağız ama ben oynamasam bile takım arkadaşlarım beni aratmayacaktır. Hedefimiz mutlak 2 puan.'' ifadesiyle sözlerini tamamladı.