HABERLER

16.05.2014

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Soma Ziyaretine Katılan Taraftarlarımıza ve Derneklerimize Teşekkür Etti

Başkanımız Fikret Orman, Soma ziyareti sırasında kendisiyle birlikte bölgeye giden derneklerimizin temsilcilerine ve kendi imkanlarıyla Soma'ya giderek acılara ortak olan tüm Beşiktaşlılara teşekkür etti.

Başkanımız Fikret Orman, Soma ziyareti sırasında Osmangazi Camii'nde cuma namazı kıldı. Çıkışta dernek temsilcilerimizle ve Beşiktaşlı taraftarlarla bir araya gelen Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş'ın bir aile olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu:

"Beşiktaş Camiası olarak buradayız. Bölgedeki derneklerimizin temsilcileri burada. Taraftarlarımız, Türkiye’nin dört bir tarafından otobüsler tutup buraya gelmişler. Camiam adına buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Beşiktaşlılık budur, Beşiktaşlılık acıları paylaşmaktır.”

Ziyarette kendisine eşlik eden derneklerimizin başkanlarına ve üyelerine de teşekkür eden Orman, "Dernek başkanlarımız benimle birlikte buraya gelerek hassasiyet gösterdiler. Camiam adına teşekkür ediyorum. Beşiktaş Camiası birlik, beraberlik demektir. Tüm toplumsal olaylarda olduğu gibi derneklerimizle ve taraftarlarımızla birlikte burada kenetlendik. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Yaşamını yitiren madencilerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Soma için yapılacak projeleri ilerleyen günlerde değerlendireceklerini belirten Başkanımız Fikret Orman, "Soma için neler yapabiliriz bunu değerlendirmek için bir araya geleceğiz. Allah geride kalanlara sabır versin. Burada bulunma amacımız; insanların acılarını paylaşmak, dua etmek, yaralarına birazcık da olsa merhem olmaktır. Beşiktaş, sadece bir spor kulübü değil aynı zamanda büyük bir sivil toplum örgütüdür. Bu tür konulara çok duyarlı bir camiamız var" şeklinde konuştu.

Soma ziyaretinde Başkanımız Fikret Orman'a Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, Burhan Topuz ile; Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen, Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan, Susurluk Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Şora, Bursa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Ulus, İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serhat Kutlu, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği Başkanı Lütfü Demir, Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Öğünç Demir, Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hasan İmam, Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Süleyman Karaca, Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Hakan Alaza, Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nuri Uzel ve Gönen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Doğan eşlik etti.