HABERLER

04.04.2014

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız ‘Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba’ Kitabının Lansmanına Katıldı

Başkanımız Fikret Orman, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın hayatını anlatan ‘Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba’ adlı kitabın lansmanına katıldı.

Camiamızın en saygıdeğer isimlerinden biri olan Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın 88 yıllık hayatı gazeteci Rıdvan Akar tarafından kaleme alındı.
 
Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın yaşam öyküsünü anlatan ve elde edilecek geliri ‘Kabataşlılar Derneği Süleyman Seba Burs Fonu’na aktarılacak ‘Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba’ kitabının Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı Feriye Kültür Sitesi'nde düzenlenen tanıtım törenine; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Hukuk İşleri ve Finansmandan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Melih Sami Esen, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Beşiktaş Belediye başkanı Murat Hazinedar, eski Beşiktaş belediye başkanı İsmail Ünal, eski futbolcumuz ve kaptanımız Tayfur Havutçu, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın yakınları ve spor camiasının önemli isimleri katıldı.
 
Onursal Başkanımız Süleyman Seba için ‘Beşiktaş’ın makus talihini değiştiren kişi’ tanımında bulunan Başkanımız Fikret Orman, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
“Süleyman abimle birlikte çalışmış onunla çeşitli kurumlarda, dönemlerde görev yapmış değerli büyüklerim, abilerim, ev sahipliği yapan Kabataşlı arkadaşlarımızı ve özellikle buna emek döken dostum Rıdvan Akar’a hepinize camiam adına hoşgeldiniz diyorum. Öncelikle bugün sağlık sorunlarıyla aramızda bulunamayan camiamızın Onursal Başkanı Süleyman abiye geçmiş olsun diyorum. Ona acil şifalar diliyorum. Bugün Beşiktaş camiası için çok önemli bir gün, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın 88 yıllık hayatını konu alan çok değerli gazeteci dostumuz Rıdvan Akar’ın kaleme alarak ölümsüzleştirdiği kitabını tanıtma günümüz. Süleyman abi, sadece Beşiktaş için değil Türk sporu içinde çok önemli bir figürdür. Siyah-beyazlı formayla 44 gol attı ancak başkanlığı döneminde Beşiktaş’a inanılmaz başarılar, inanılmaz tesisler kazandırarak Beşiktaş’ın makus talihini değiştiren kişi oldu. Başkanlığı döneminde 21 tane takımımız kupa getirdi. Fedakarlıkları ve emekleri unutulmayacaktır. Camiamıza yaşattığı mutlulukları Allah’tan bizlere de nasip etmesini diliyorum. Bugün camiamın onurlu duruşu var ise biz bunu temsil ediyorsak Şeref Bey’ler, Süleyman abi ve Baba Hakkı gibi önemli insanlar sayesindedir. Onlara camiam adına minnettarım. Teşekkürlerimi sunuyorum.” 
 
Konuşma sonrası Kabataş Beşiktaşlılar Derneği kurucu başkanı Erdal Dumanlı; Başkanımız Fikret Orman, eski futbolcumuz Tayfur Havutçu ve eski Beşiktaş belediye başkanı İsmail Ünal’a kitap projesindeki emeklerinden dolayı plaket takdim etti.
 
Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın 88 yıllık yaşam öyküsünü anlatan ve geliri ‘Kabataşlılar Derneği Süleyman Seba Burs Fonu’na aktarılacak olan ‘Beşiktaş’ın Dervişi Süleyman Seba’ kitabı, 5 Nisan Cumartesi gününden itibaren tüm Kartal Yuvası mağazalarımızdan satışa çıkacak.