HABERLER

21.09.2013

KAMPANYALAR

Derbi Maça Bilet için Kartal Yuvası'na

Kartal Yuvası’nın düzenlediği hediye bilet kampanyası, bugün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda bulunacak mobil tırlarımızda devam edecek.

Spor Toto Süper Lig’e muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaşımız’da şimdi hedef bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ezeli rakibimiz Galatasaray’ı yenerek camiamıza ve taraftarlarımıza unutulmaz bir gece daha yaşatmak. 
 
 
Kartal Yuvası’nın Beşiktaşımız’ın Galatasaray ile oynayacağı derbi maça yönelik düzenlediği ve taraftarlarımızın büyük ilgi gösterdiği hediye bilet kampanyası tüm mağazalarımızda devam ediyor.
 
Derbi coşkusunu tribünde yaşamak isteyen taraftarlarımız, Kartal Yuvası mağazalarımızın yanı sıra bugün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda hazır bulunacak mobil tırlarımızdan da hediye bilet kampanyası fırsatından yararlanabilecekler.
 
Kartal Yuvası mağazalarımızda tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan taraftarlarımıza, 40 TL değerindeki Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı biletini hediye ediyoruz. 
 
 
Stoklarla sınırlı olan bu kampanyadan yararlanmak ve Beşiktaşımız’a Galatasaray derbisinde destek olmak isteyen taraftarlarımızı Kartal Yuvası mağazalarımıza davet ediyoruz.
 
Hediye bilet kampanyasına katılan taraftarlarımız biletlerini, ürünleri satın aldığı Kartal Yuvası mağazamızdan, TC Kimlik numaralarını bildirmek suretiyle teslim alabileceklerdir.
 
 
Taraftarlarımıza ilgileri ve destekleri için bir kez daha teşekkür ederken, korsan ürüne karşı omuz omuza mücadelemizde her bireye önemli görevler düştüğünü hatırlatıyor, 'Sen, ben yok; sadece Beşiktaş var' diyoruz...