HABERLER

15.12.2015

KAMPANYALAR

Beşiktaşımız ile Digiturk İşbirliğinde Taraftarlarımıza Avantajlı Kampanya

Kartal Yuvası, hem taraftarlarımıza hem de kulübümüze fayda sağlayacak Digiturk işbirliğini dikkatle sunar...

Taraftarlarımız, Kartal Yuvası mağazalarımız ve www.kartalyuvasi.com.tr adresinde bulunan 20.00 TL değerindeki Digiturk kampanya kartlarından satın alarak aktivasyon ücreti ödememelerinin yanı sıra; üç ay boyunca Digiturk’ü indirimli olarak izleyebilir, çeşitli hediyelere sahip olabilir ve Kulübümüze önemli bir gelir sağlayabilirler.
 
Kartal Yuvası’ndan 20 TL değerindeki Digiturk kampanya kartlarından satın alarak Digiturk’e yeni üye olacak taraftarlarımız, 12 ay kullanım sözü vererek yüzlerce ulusal kanal ve Beşiktaşımızın tüm maçlarını ilk üç ay 62.99 TL yerine 31.50 TL’ye izleyebilirler.
 
Taraftarlarımız dilerlerse Giriş+Süper Lig Paketi’ni ilk 3 ay 80.99 TL yerine 40.50 TL’ye, Giriş+Şampiyonlar Paketi’ni de 70.99 TL yerine 35.50 TL’ye izleyebilirler.
 
Digiturk kampanya kartlarından satın alarak Digiturk’e yeni üye olacak taraftarlarımıza; 3 ay Spor Extra Paketi, 3 ay Mobil LİG TV ve Yetişkin Paketi ve ilk 3 ay HD / PVR / PIQ hediye
 
Kartal Yuvası’nın indirimli Digiturk kampanyasından yararlanacak taraftarlarımız, kampanya kartının üzerinde yer alan aktivasyon kodunu Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak bildirmeleri halinde kurulum için herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.
 
Taraftarlarımıza Beşiktaşımızın maçlarını daha avantajlı fiyatlarla izleme imkanı sunan, Kulübümüze de önemli bir gelir kaynağı oluşturacak kampanyadan yararlanmak için tüm Beşiktaşlıları Kartal Yuvası mağazalarımız ile www.kartalyuvasi.com.tr adresine bekliyoruz. 
 
Kampanya Detayı İçin Lütfen Tıklayınız