HABERLER

13.12.2015

KAMPANYALAR

Kartal Yuvası’ndan Hediye Derbi Bileti

Kartal Yuvası, Galatasaray derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda olmak isteyen taraftarlarımız için muhteşem bir fırsat sunuyor.
 
12-13 Aralık tarihlerinde Kartal Yuvası mağazalarımızda tek seferde en az 250 TL ve üzeri alışveriş yapacak taraftarlarımıza Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı bileti hediye!
 
Katılım Koşulları
 
- Taraftarlarımızın hediye maç bileti kazanabilmeleri için; 12 Aralık Cumartesi, 10:00 ile 13 Aralık Pazar, 22:00 arasında Kartal Yuvası mağazalarımızdan tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapmaları gerekmektedir.

- İndirimli ürün alışverişleri kampanya dahilinde değildir.

- Kampanyadan sadece mağazalarımızdan alışveriş yapan taraftarlarımız yararlanabileceklerdir, kartalyuvasi.com.tr’de geçerli değildir.

- Kampanyadan yararlanmak için taraftarlarımızın Passolig Kartı’nın olması gerekmektedir.

- Alışverişlerde fatura, Passolig Kartına hediye maç bileti yüklenecek taraftarımız adına düzenlenecektir.

- Yapılan alışverişlerde koşullar uygunsa ürün değişimi yapılabilecek, ürün iadesi olmayacaktır.

- Taraftarlarımız, 14 Aralık 2015 Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisi hediye maç biletlerini (kuzey ya da güney tribünü için) 12 Aralık Cumartesi 10:00 – 14 Aralık Pazartesi 16:00 arası BJK Plaza C Blok Passolig Merkezi’nden (Süleyman Seba Caddesi, No:48 BJK Plaza Giriş Kat Akaretler, Beşiktaş) kampanya  kuponu ve fatura ile birlikte nüfus cüzdanı ya da Passolig kartı ibrazı ile Passolig kartına yükletebileceklerdir.