HABERLER

19.09.2013

KAMPANYALAR

Kartal Yuvası’nda Bilet Kampanyası Devam Ediyor

Kartal Yuvası’nın Galatasaray derbisi için düzenlediği bilet kampanyası büyük ilgi görüyor.

Spor Toto Süper Lig’e muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaşımız’da şimdi hedef 22 Eylül Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ezeli rakibimiz Galatasaray’ı yenerek camiamıza ve taraftarlarımıza unutulmaz bir gece daha yaşatmak. 
 
 
Taraftarlarımızın büyük ilgi gösterdiği derbi maçın biletleri için Kartal Yuvası mağazalarımız da bir kampanya düzenliyor.
 
 
Kartal Yuvası mağazalarımızda tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan taraftarlarımız, 40 TL değerindeki Galatasaray derbisi biletlerinden birine sahip oluyor.
 
 
Stoklarla sınırlı olan bu kampanyadan yararlanmak ve Beşiktaşımız’a Galatasaray derbisinde destek olmak isteyen taraftarlarımızı Kartal Yuvası mağazalarımıza davet ediyoruz.
 
 
Hediye bilet kampanyasına katılan taraftarlarımız biletlerini, ürünleri satın aldığı Kartal Yuvası mağazamızdan, TC Kimlik numaralarını bildirmek suretiyle teslim alabileceklerdir.
 
 
Taraftarlarımıza ilgileri ve destekleri için bir kez daha teşekkür ederken, korsan ürüne karşı omuz omuza mücadelemizde her bireye önemli görevler düştüğünü hatırlatıyor, 'Sen, ben yok; sadece Beşiktaş var' diyoruz...