HABERLER

Melih Selçuk Beşiktaş Dergisi’nde!

Dizi ve sinema oyuncusu Melih Selçuk Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Oyunculuk kariyerine “Süt” filmiyle başlayan, ardından “Kasaba” ve “Adını Feriha Koydum” dizilerinde rol alan ve bu sezon için “Pis Yedili” dizisine dahil olan Melih Selçuk, Beşiktaş sevgisini dergimizin editörü Senem Gülkar’a anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:
 
 
“3-0 kazandığımız bir Trabzonspor maçında yanımda burada öğrencilik yapan yabancı iki kız arkadaşım vardı. Bir ara, yanımdaki kızların İngilizce konuştuğunu fark eden birisi ‘Baba! Bak yabancılar bile Beşiktaş’ı tutuyor’ diye bağırdı. Beşiktaş’ın asıl tutulması gereken takım olduğunu kendince öyle ispatladı sanırım.”
 
 
“Çok nadiren parlarım. Tezahüratlara elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama eğer takım öndeyse ve rahatsak. Gerideysek o gerginlikle tezahürat yapamıyorum, kilitleniyorum. En sevdiğim tezahürat ise ‘Musalla Taşı’...”
 
 
“Daha halka yakın ve hakkaniyetli bir duruşu var Beşiktaş taraftarının. Kültür, din, dil, ırk ayırt etmeden haklının yanındadır. Filistin için İsrail’e karşı da tepkisini koyar, ‘Hepimiz Ermeni’yiz’ diye de pankart açar. Popüler ve güçlü olanın yanında durması gibi bir şey söz konusu olamaz.”
 
 
“Bilic şimdiye kadarki en büyük transfer. Kendisinin futbolculuğunu ya da kariyerinin geri kalan kısmını bilmiyorum ama 2008 Avrupa Şampiyonası’nda Hırvatistan Milli Takımı’na oynattığı oyunu bize de oynatırsa çok başarılı olacağımızı düşünüyorum.”
 
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN: