HABERLER

Emrah Elçiboğa Beşiktaş Dergisi’nde!

Ekranların ve beyaz perdenin başarılı oyuncusu Emrah Elçiboğa Beşiktaş Dergisi’ne konuştu.

Başarılı birçok sinema filmi ve televizyon dizilerinde gösterdiği performansla beğeni kazanan oyunculardan Emrah Elçiboğa, seneler sonra ortaya çıkararak “Özgürlüğü buldum” dediği Beşiktaş aşkını ve taraftarlarımıza olan büyük hayranlığını dergimizin editörü Senem Gülkar’a anlattı. İşte o röportajdan bazı bölümler:
 
 
“Mezuniyet oyunumuz futbolla ilgili ‘Pozisyon Ofsayt’ isimli oyundu. Mezun olduktan sonra ‘Cesur Kuşku’ isimli dizide de bir futbolcuyu oynadım. ‘Dar Alanda Kısa Paslaşmalar’da da aynı şekilde. ‘Sev Kardeşim’ dizisinde yine futbolcu olmaya çalışan yeteneksiz bir genci canlandırdım.”
 
 
“Tribüne gittiğiniz zaman içi boş, renklere körü körüne bir bağlılık olmadığını görürsünüz. Çarşı, fanatiklik dediğimiz kavramın çok başka bir yerinde. Şimdiye kadar herhangi bir yönetimin boyunduruğu altına girmediler. Topluluk içinde muhalif, bir o kadar da etkinliği olan bir grup oldu. Doğrusunda da yanlışında da hep kendilerini ifade ettiler. O yüzden yıllardır ayaktalar.”
 
 
“3-4’lük Fenerbahçe galibiyetinde, sette sadece 5 Beşiktaşlı’ydık. Fenerbahçeliler tarafından ilk yarıda geçilen dalganın heddi hesabı yoktu. Ama o maçın dönmesi, hele Koray’ın 90’da attığı gol var ya, kendimi nasıl kaybettiğimi tarif edemem. Ellerimi yumruk yapıp ‘Hadi şimdi dalga geçsenize!!!’ diye bağırdım oradaki Fenerbahçe arkadaşlara.”
 
 
“İyi bir genç kadromuz var. Geçen sezon onlar için bir staj oldu ve nasıl mücadele edeceklerini, nerede hata yaptıklarını, işler sıkışınca nasıl geri çevirebileceklerini öğrendiler. Bütün güç onların içinde. Akıl yoluyla doğru bir strateji izlendiğinde şampiyonluk yolunda taş gibi bir takım olacağımıza inanıyorum.”
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...