HABERLER

‘Yüreğimi Ortaya Koydum’

Eski futbolcumuz Osvaldo Nartallo, yıllar sonra Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

Onunla ilgili anılar, hikâyeler, efsaneler yıllardır dilden dile anlatılır. İstanbul’dan yıllar önce ayrıldı ama tüm anılarımız hala çok taze. Herhangi bir Beşiktaşlı’ya geçmiş zamanlarda takıma gelen hangi yabancı futbolcuyu hatırladığını sorsanız alacağınız ilk cevaplardan biri olacaktır: Osvaldo Nartallo... Uzun bir aradan sonra eski dostumuza, büyük Beşiktaşlı Nartallo’ya bir selam edelim, biraz söyleşelim istedik. Osvaldo Nartallo, Beşiktaş Dergisi’nin sorularını içtenlikle yanıtladı. İşte o çarpıcı röportajdan bazı ayrıntılar:
 
 
“En son 2011 yılında Türkiye’ye geldim. Çeşitli mutluluklar yaşadığım bir yere tekrar dönmek benim için çok büyük bir keyifti. Boğaz, Ortaköy, Beşiktaş ve insanlar her zaman bana olumlu bir enerji aşıladı ve kendimi hep çok mutlu hissettim.”
 
 
“Bana karşı gösterilen sevgiye hem saha içinde hem de saha dışında layık olmaya çalıştım. Beşiktaş forması ile oynadığım bütün maçlarda yüreğimi ortaya koydum.”
 
 
“Beşiktaş’taki restoranlarda balık yemeyi çok özlüyorum. Boğaza karşı oturup, çayınızı yudumlamak eşsiz bir duygu. Her zaman derim, dünya üzerindeki en favori yerimdir diye.”
 
 
“Beşiktaş taraftarı, bana hep özel olduğumu hissettirdi. Onlardan çok büyük bir sevgi gördüm, ilk günden itibaren. Çok içten ve candan bir sevgiydi bu. Beşiktaş’ta hayatımın en mutlu dönemlerinden birini geçirdim.”
 
 
“Benim rüyam bir gün tekrar Türkiye’de çalışmak. Eğer bu Beşiktaş’ta olursa, mutluluğum çok daha büyük olur.”
 
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN: