HABERLER

Necip Uysal: “Taraftarlarımız olmadan olmaz”

Futbolcumuz Necip Uysal, Beşiktaş Dergisi’ne özel açıklamalar yaptı.

Çalışkanlığı, istikrarı ve karakteriyle tam da Beşiktaş’ı anlatan bir yüz olan Necip Uysal Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar’ın sorularını içtenlikle yanıtladı. İşte o çarpıcı röportajdan bazı ayrıntılar:
 
 
“Beşiktaş’ın bütün kategorilerinde kaptanlık yapmak onur verici. Sonuç olarak B genç takımdayken üç sene üst üste şampiyonluk kupasını kaldırdım. O anlar benim için çok değerli. Ama A takımda kaptanlık yapmak demek, Beşiktaş’ı her alanda ve yerde temsil etmek demek. Sorumluluğu çok büyük.”
 
 
“Çok daha iyi olabilirdim. Çünkü hemen her sezon en iyi olduğum dönemlerde sakatlık geçirdim. Yol katetmeye başladığım zamanlarda yaşadığım sakatlıkların beni durdurduğnu düşünüyorum. Nitekim geçtiğimiz sezonun sonunda da bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım. Umarım bu sezon böyle talihsizlikler yaşamam.”
 
 
“Yaklaşık 4-5 sene oldu A takıma çıkalı ve bu süre içersinde genellikle defansif yönümle ön plana çıktım. Ama geçtiğimiz sezon ikisini de aynı oranda kullandığımı düşünüyorum. Özellikle ligin ilk yarısında, sakatlanana kadar. İkinci yarıda ise ağrılarla oynadığım için ofansif yönüm maalesef pek ortaya çıkmadı.”
 
 
“Yaşları birbirine yakın futbolcular olduğumuz için arkadaşlığımız hep üst düzeydeydi. Medya konusunda da kendimizi sağlam tutmaya çalıştık. Sonuçta herkes kendi oyununu oynamalı sahada. Bu işten para kazanıyor, başarı istiyorsak eğer kulağımızı tıkamamız gerektiğini biliyoruz.”
 
 
“İnönü Stadı’ndaki son maçta sezonun en iyi atmosferi vardı. Ben o maçta futbol oynamaktan gerçekten çok zevk aldım. Güzel bir kapanış yaptık. Ayrıca özellikle benim için sezonun en anlamlı maçıydı. İnönü’deki son maça kaptan olarak çıktım. Hatta pazubandını hala saklıyorum.”
 
BEŞİKTAŞ DERGİLERİNE ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ...