HABERLER

24.07.2012

KAMPANYALAR

Hediye Forma Kampanyasında İlk Talihliler

Beşiktaş Dergisi'ne abone olan 'her 500. kişiye kırmızı forma hediye' kampanyasında ilk talihliler belli oldu.

Beşiktaş Dergisi çözüm ortağı FEDA Telekomünikasyon’un 16 Temmuz’da başlattığı ‘ABONE OLAN HER 500. TARAFTARA KIRMIZI FORMA HEDİYE’ kampanyasında forma kazanan ilk talihliler İstanbul’dan Sadettin Koray Öztürk ve Mustafa Özyurt oldu. Talihli taraftarlarımız formalarını 27 Temmuz 2012 tarihinde FEDA Telekomünikasyon’a giderek teslim alabilirler.

Beşiktaş Dergisi ve FEDA Telekomünikasyon, taraftarlarımızın yeni sezonda yeni formalarımızla stadımızda maçlarımızı izlemelerine katkıda bulunmak amacaylı, bu kampanyayı 15 Ağustos 2012 tarihine kadar  sürdürecek.

250 Bin Abone Kampanyasına Büyük Destek

Bu arada iki hafta gibi kısa sürede büyük yol kateden Beşiktaş Dergisi ve FEDA Telekomünikasyon işbirliğinin, ‘250 BİN DERGİ ABONESİ’ girişimi, kulübümüze gönül veren taraftarlarımızdan büyük beğeni topladı.

Projede hedefe yaklaşmak için hem Beşiktaş Dergisi hem de FEDA Telekomünikasyon çalışanları zaman kavramından bağımsız olarak çalışıyor.

Beşiktaşımız’ın 110. Yılı’nı kutlayacağı 19 Mart 2013 tarihine kadar, 250 Bin aboneye ulaşılabilmesi için taraftarlarımızı Beşiktaş Dergilerine abone olmaya davet ediyoruz.

Detaylı bilgi almak için 444 00 98'i arayabilirsiniz.  

Beşiktaş Dergisi'ne hemen abone olmak için lütfen tıklayınız...