BEŞİKTAŞ UNİTED PAYMENT - ABB FOMGET

24 NİSAN 2022 14.00

BEŞİKTAŞ UNİTED PAYMENT

3
5

ABB FOMGET

MAÇ DETAYI

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Maryam Yektaei, Berna Yeniçeri, Esra Erol, Çiğdem Belci, Didem Karagenç, Seda Nur İncik, Başak Gündoğdu, Elif Keskin, Yağmur Uraz, Arzu Karabulut ve Zeynep Gamze Koçer ile başladı. Siyah-beyazlılarımız, ilk yarısını 1-1 eşitlikle geçtiği maçtan 3-5 mağlup ayrıldı. Takımımızın gollerini; Zeynep Gamze Koçer, Kader Hançar ve rakip kendi kalesine kaydetti.

Ankara Bş. Bld. FOMGET Gençlik ve Spor ile sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı müsabakadan 1-0 galip ayrılan ekibimiz, ligde son olarak Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşmış ve sahadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

Ligde oynadığı 17 maçta 15 galibiyet elde eden siyah-beyazlılarımız, bir maçı eksik olarak topladığı 45 puanla ikinci yer alıyor.

Beşiktaş Vodafone Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 19. haftasında, 24 Nisan Pazar günü saat 14.00’te Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda Ankara Bş. Bld. FOMGET Gençlik ve Spor ile karşılaşacak.

MAÇIN KÜNYESİ

YER

Gebze Alaettin Kurt Stadı

TARİH

24 NİSAN 2022 14.00