HABERLER

24.05.2024

FUTBOL

Şampiyon Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe ile Futbolcularımızdan Açıklamalar

Futbol A Takımımız, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan 62. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe şunları söyledi:

“Kupa finali tek maçtı. Tek maçlar zor oluyor. Bugün ben futbolcularımla gurur duydum. Maç öncesinde ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar. Yaptığımız bir hatadan dolayı gol yedik. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şeyi yaptılar. Topun kontrolü 75. dakikaya kadar tamamen bizdeydi. Oyunda, pozisyonlarda hep biz vardık. Daha sonra sakatlık değişiklikleri yapmak zorunda kaldık. Ancak maçı kazanmayı bildik. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Ben hep Beşiktaş’ın içinde oldum. Beşiktaş bize ne görev verirse her zaman orada olurum. Beşiktaş’ın içinde olmaya devam etmek için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımız her zaman muhteşemler. Taraftarlarımız da mücadele eden bir takım görünce tüm oyuncularımızı kucaklıyor. Bugün de öyle oldu. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Şampiyon futbolcularımız ise maçtan sonra şu açıklamalarda bulundu:

Rachid Ghezzal: “Beşiktaş camiası ve bizim için zor bir sezon oldu. Bu kupayı bu başarıyı çok hak ettik. Mücadeleyi hiçbir zaman bırakmadık, vazgeçmedik. Şimdi bunun keyfini çıkaracağız. Hak ettiğimiz bir kupayı kazandık. Bu kupa tüm taraftarlarımıza armağan olsun. Dört yıldır buradayım ve dört kupa kazandım. Bu çok gurur verici."

Gedson Fernandes: “Bu sezon istediğimizi yapamadık. İyi bir sezon geçirmedik. Ancak bugün elimizden geleni yaptık. Bugün her şeyimizi verdik. Beşiktaş camiası ve taraftarlarımız için kupayı aldık. Bu kupayı tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

Cenk Tosun: “Çok mutluyuz. Bu kupayı taraftarlarımıza borçluyduk. Kötü bir sezon geçiriyorduk. Onların da bizim gibi üzüldüklerini biliyorduk. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Herkes bugün gerçekten her şeyini verdi. Buraya gelip bizi 90 dakika yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün tüm taraftarlarımız ve yarın okula Beşiktaş formasıyla gidecek çocuklarımız için oynadık.”

Salih Uçan: “Kötü sezonun finalini iyi yaptık. Bataklıkta bir çiçek açtı. Sezonu kupayla tamamladık. Çok mutluyuz.”

Semih Kılıçsoy: “Çok iyi mücadele ettik. Kupayı taraftarlarımıza armağan ediyoruz.”