HABERLER

20.09.2023

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş Token 26 Eylül’den İtibaren Paribu’da

Beşiktaş Token, 26 Eylül 2023 tarihinde Paribu’da ön satışa çıkıyor. Beşiktaş Token sahibi taraftarlarımız, Kulübümüzün özel ayrıcalıklarına sahip olabilecek.

120 yıllık tarihiyle Avrupa’nın en köklü camialarından olan Kulübümüz ile Paribu, “Beşiktaş Token”ı hayata geçirmek için anlaşmaya vardı. Beşiktaş Token, 26 Eylül’den itibaren Paribu üzerinden ön satışa çıkacak.

Beşiktaş Token, taraftarlarımıza çeşitli ayrıcalıkların yanı sıra; Kulübümüzün geleceğine doğrudan etki edebilme imkanı sunacak.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, aynı zamanda “Taraftar token”larını Türkiye’de listeleyen ilk platform olma özelliğini taşıyor.

Beşiktaş JK-Paribu iş birliğiyle üretilen Beşiktaş Token ile taraftarlarımız, Kulübümüze doğrudan katkıda bulunma olanağı elde ederken; aynı zamanda anlamlı bir deneyimin parçası olabilecekler. Beşiktaş Token ön satışı 26 Eylül itibarıyla Paribu üzerinden başlayacak.

Beşiktaş Token nasıl alınabilecek?

Paribu’da hesabı bulunan kullanıcılar, hesaplarındaki TL bakiyesi yeterli olduğu takdirde 26 Eylül itibarıyla Beşiktaş Token için talepte bulunabilecekler.