HABERLER

27.09.2022

FUTBOL

Fenerbahçe Maçı Biletleri Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 2 Ekim Pazar günü saat 20.00’de Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın biletleri, yarın (28 Eylül) saat 10.00’da satışa sunulacak.

Bilet satışlarına ilişkin detaylar, aşağıdaki gibidir.

Biletimi nereden satın alabilirim?


Biletinizi passo.com.tr ve Passo Akıllı Telefon uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

Kaç adet bilet satın alabilirim?

Bir kişi, yalnızca bir adet bilet satın alabilir. Bilet satın alacak taraftarlarımızın passolig kart sahibi olmaları gerekmektedir.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden teslim alabilir ya da akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Kombinemi sezon içerisinde kaç maç transfer etme hakkım var?

Doğu Üst ve Kuzey Üst tribünleri ile kadın ve öğrenci indirimli kombinesi olan taraftarlarımızın 2022-2023 sezonu içerisinde 3 maç ile sınırlı transfer hakkı bulunmaktadır. Diğer kategorilerden kombinesi olan taraftarlarımızın 2022-2023 sezonu içerisinde 6 maç ile sınırlı transfer hakkı bulunmaktadır.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri, kombinelerini belirtilen maçlar için Kulübümüze devredebileceklerdir. Kulübümüze devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılacaktır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombine transfer hakkım doldu, ne yapabilirim?

Kombine transfer hakkını dolduran taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombinelerini Kulübümüze devredebilirler.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendiririm?

Maça gidemeyecek taraftarlarımız, kombinelerini kulübümüze devredebilirler. Devir edilen kombinenin Kulübümüz tarafından satılmasının ardından bilet ücretinin %47’si parapuan olarak ilgili taraftarlarımızın Passo hesaplarına aktarılacaktır. Biriken parapuanlar 2023-2024 sezonu kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlamaktadır. Devir talebinin onaylanması için Kulübümüz tarafından satışa sunulan aynı kategori koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Not: Gazi-Engelli Tribünü biletleri tükenmiştir. 

Fenerbahçe Karşılaşması İl Güvenlik Kurulu Kararları

- Fenerbahçe karşılaşmasında sadece Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlar bilet satın alabilirler.

- 02.10.2021 tarihinden itibaren Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartlarını iptal etmeyen taraftarlar karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır.

- Karşılaşmaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir.

- Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olacak, söz konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır.

Bilet Fiyatları

VIP 100: 4.580TL

VIP 101 - 126: 3.800TL

1. Kategori: 1.540TL

2. Kategori: 1.400TL

3. Kategori: 1.130TL

4. Kategori: 995TL

5. Kategori: 915TL

Kapalı Üst 840TL

6. Kategori: 740TL

7. Kategori: 285TL

8. Kategori: 270TL