HABERLER

02.08.2022

FUTBOL

Yukatel Kayserispor Maçı Hazırlıkları Başladı

Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Yukatel Kayserispor ile Vodafone Park’ta oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, Futbol Altyapı ve Kadın Futboldan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın da izlediği ilk otuz dakikası basına açık yapılan idman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Yeni transferimiz Arthur Masuaku, takımımızla ilk antrenmanına çıktı.

Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmalarıyla başladı. Dar alanda oynanan minyatür kale maçla devam eden antrenman, üç takım halinde dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlılarımız, Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, yarın (3 Ağustos) saat 11.00 ve 14.30’da yapacağı çalışmalarla devam edecek.