HABERLER

04.08.2022

FUTBOL

Yukatel Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Sunuldu

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 1. haftasında, Vodafone Park’ta Yukatel Kayserispor ile karşılaşacak.

Yukatel Kayserispor maçında, 162 numaralı locada bulunan koltukların bilet satışı yapılacaktır. 162 numaralı locanın koltuk bilet fiyatı 2.750 TL’dir.

162 numaralı loca koltuklarından bilet satın alacak taraftarlarımıza maçtan sonra takımımızın imzalayacağı Beşiktaş forması hediye edilecektir.

Bilet satışlarına ilişkin detaylar, aşağıdaki gibidir.

Biletimi nereden satın alabilirim?

Biletinizi passo.com.tr, Passo Akıllı Telefon Uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

Kaç adet bilet satın alabilirim?

Bir kişi kendisi ile birlikte toplam iki kişi adına (2 adet) bilet satın alabilir. Bilet satın alınacak tüm taraftarlarımızın passolig kart sahibi olması gerekmektedir.

Passolig kartım henüz elime ulaşmadı, maça nasıl girerim?

Passolig kartınız henüz elinize ulaşmadıysa tek maçlık geçiş kartınızı Vodafone Park Bilet Satış Gişesi’nden teslim alabilir ya da akıllı telefonunuzdan Passo uygulamasını indirerek stadyuma giriş yapabilirsiniz.

Kombinemi sezon içerisinde kaç maç transfer etme hakkım var?

Doğu Üst, Kuzey Üst ve Kadın taraflarımız ile Öğrenci indirimli Kombinesi olan taraftarlarımızın 2022-2023 sezonu içerisinde 3 maç ile sınırlı transfer hakkı bulunmaktadır. Diğer bütün Kategorilerde Kombinesi olan taraftarlarımızın 2022-2023 sezon içerisinde 6 maç ile sınırlı transfer hakkı bulunmaktadır.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarına gelemeyecek kombine sahipleri kombinesini sadece maçlık olarak kulübe devredebileceklerdir. Kulübe devredilen koltuğun satılması durumunda ilgili maçın bilet ücretinin %47’lik bölümü kombine sahibinin Passolig hesabına aktarılmaktadır. Aktarılan ücret, bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim olarak kullanılabilir.

Kombine transfer hakkım doldu, ne yapabilirim?

Kombine transfer hakkını dolduran taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombinelerini kulübümüze devir edebilirler.

Maça gidemeyeceğim kombinemi nasıl değerlendiririm?

Maça gidemeyecek taraftarlarımız, kombinelerini kulübümüze devir edebilir. Devir edilen kombinenin Kulübümüz tarafından satılmasının ardından bilet ücretinin %47’si parapuan olarak Passo hesabınıza aktarılacaktır. Biriken parapuanları 2023-2024 sezonu kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlamaktadır. Devir talebinin onaylanması için Kulübümüz tarafından satışa sunulan aynı kategori koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Not: Gazi-Engelli Tribünü biletleri tükenmiştir.

Fenerbahçe karşılaşmasında tribün kapatma cezası alan bloklar

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) 12 Mayıs 2022 tarihli toplantısında; 8 Mayıs 2022 tarihinde Süper Lig’in 36. haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin-kötü tezahürat nedeniyle bir maçlık tribün kapatma cezası verilmiştir. Fenerbahçe karşılaşmasını ŞEREF BEY BATI ALT TRİBÜNÜ 102 numaralı blokta seyreden taraftarların Passolig kartları bir maç süreyle engellenmiş olup, Yukatel Kayserispor karşılaşmasını tribünden seyredemeyeceklerdir.

Bilet Fiyatları

1. Kategori 790TL
2. Kategori 720TL
3. Kategori 580TL
4. Kategori 510TL
5. Kategori 470TL
6. Kategori 380TL
7. Kategori 190TL
8. Kategori 180TL
Kapalı Üst 430TL
VIP 100: 2.350TL
VIP 101 – 126: 1.950TL