HABERLER

26.04.2022

GÜNCEL HABERLER

Nesine.com, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Forma Sırt Sponsoru Oldu

Türk sporuna yaptığı yatırımlara devam eden Nesine.com, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın forma sırt sponsoru oldu.

Gerçekleşen yeni iş birliği ile birlikte Türkiye’nin şans oyunları sektöründeki öncü ve lider markası Nesine.com, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın sırtında yer alacak.

Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Nesine.com ile yapılan sponsorluk anlaşması hakkında şunları söyledi:

“Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızda bulunan sporcularımızla gurur duyuyoruz. İnsanı ve toplumu ilgilendiren meselelere duyarlı olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak engelli bireylerin ve sporcularımızın fırsat eşitliğinin sağlanabilmesi için projeler üretiyor ve uyguluyoruz. Sporun iyileştirici gücünün geliştirilmesinde sponsorluğun öneminin farkında olan Kulübümüz şimdi de Nesine.com ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın forma sırt sponsoru oldu. Nesine.com’a teşekkür ederim. Demir Pençelerimiz Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımıza da başarılarının devamını dilerim.”

“Engelli bireyleri hayatı daha aktif yaşamaya teşvik etmek istiyoruz”

Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Nesine.com CEO’su Halit Gülbakanoğlu, “Engelli bireyler eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi birçok alanda fırsat eşitliğinin sağlanmamasından kaynaklı sorunlar yaşıyor. Bu eşitliğin sağlanabilmesi için toplumun her kesimine çeşitli görevler düşüyor. Nesine.com olarak spordan kazandığımızı başta spor olmak üzere ülkemizin ve toplumun kalkınmasına katkı sağlayan projelere yönlendiriyoruz. Spor yapmak bedensel ve ruhsal açıdan hepimiz için önemli ancak, engelli bireyler için spor yapmak çok daha farklı anlamlar taşıyor. Bu bağlamda Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na sponsor olduğumuzu duyurmaktan dolayı oldukça mutluluk duyuyorum. Burada kulüplerin formasını giyen sporcuları desteklemenin yanında, engelli bireyleri spor yapmaya, hayatı daha aktif yaşamaya, ideallerinin peşine düşmeye teşvik etmek istiyoruz” dedi.