HABERLER

24.04.2022

HENTBOL

Hentbol Takımımız Şampiyonluğu Büyük Taraftarımızla Kutladı

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 23. haftasında Beykoz Belediyesi GSK’yı 31-28 mağlup ederek bitime üç hafta kala toplamda 16. şampiyonluğunu ilan etti.

Maçın ardından büyük bir sevinç yaşayan şampiyon hentbolcularımız, mutluluklarını kendilerini sezon boyunca destekleyen taraftarlarımızla paylaştı.

Büyük taraftarımız, şampiyon Hentbol Takımımızı sevgi tezahüratları ve marşlarla kutladı.

Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi, Başantrenörümüz Mehmet Korer Koral ve hentbolcularımız, Beşiktaş YouTube kanalında duygularını paylaştılar:

Mesut Çebi: “Çok mutluyuz. Çok çalıştık. İyi bir ekip olduk. Karşılığını şampiyon olarak aldık. Ligi namağlup şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Hedefimiz sezonu çifte kupayla tamamlamak. Taraftarlarımıza daha büyük başarılar için söz veriyorum.”

Mehmet Korer Koral: “Beşiktaş, adına yakışır bir şekilde şampiyon oldu. Bize destek olan Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Yönetim Kurulumuza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluklara, kupalar kazanmaya devam edeceğiz. Teknik ekibimi ve oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Ozan Arifoğlu: “ Çok mutluyuz. Bu şampiyonluğu hak ettik. Camiamıza hayırlı olsun.”

Baran Nalbantoğlu: “Sezon başından beri bu anı bekliyorduk. Bu başarıya kavuşacağımıza emindik. Bizi destekleyen Yönetim Kurulumuza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim.”

Genco İlanç: “Emeklerimizin karşılığını aldık. Bu başarı için çok büyük emek harcadık.”

Emre Keskin:  İki yıl aranın ardından müthiş taraftarımızın önünde şampiyon olduk, çok mutluyuz. Şampiyonlukların devamı gelecek.”

Gökay Bilim: Takım arkadaşlarımı kutluyorum, en büyük Beşiktaş!”

Yağız Öksüzcük: “Tarif edilemez bir duygu, çok mutluyum. Şampiyonluk Camiamıza armağan olsun."

Doğukan Keser: “Şampiyonluk için savaştık. Herkesin eline sağlık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk kazandık.”

Enis Harun Hacıoğlu: “Takım olmak nedir, herkese gösterdik. Müthiş bir uyumun neticesinde şampiyon olduk.”