HABERLER

24.04.2022

HENTBOL

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Şampiyon Hentbol Takımımızı Kutladı

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 23. haftasında Beykoz Belediyesi GSK’yı 31-28 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban ile Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Hentbol Takımımızın şampiyonluğuyla sonuçlanan müsabakayı tribünden takip etti.

Çebi, müsabakanın ardından bir araya geldiği şampiyon Hentbol Takımımızın Başantrenörü Mehmet Korer Koral ve teknik ekibi ile hentbolcularımızı, Camiamızı ve taraftarlarımızı gururlandıran başarılarından dolayı tebrik etti.

Çebi, Hentbol Takımımızın şampiyonluğuyla ilgili şunları söyledi:

“Hentbol, Beşiktaş için çok önemli bir branş. Bu branşta yıllardır çok önemli başarılar elde ettik. Geçen sezon kaçan şampiyonluğa çok üzülmüştük. Bu sene şampiyon olmamız çok önemliydi. Bu şampiyonluğun daha önceki yıllara göre yarı bütçeyle kazanılmasını sağlayan Hentbol Şube Sorumlumuz Mesut Çebi’ye teşekkür ediyorum. Bu başarının Türk sporu için bir mesaj olduğunu düşünüyorum.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, daha sonra Hentbol Takımımızla birlikte şampiyonluk pastasını kesti.