HABERLER

11.04.2022

GÜNCEL HABERLER

İlk ve Benzersiz Bir Taraftar Hareketi Olan “Kartal Pençesi” ile Farkını, “Kartal Pençesi Taraftar Koleksiyonu” ile Tarzını Belirle

Kartal Pençesi Portalı ile dünyanın her noktasındaki Beşiktaşlıyı dijital ortamda özel duruşlu resimleriyle bir araya getirme başarısına imza atan Beşiktaş JK, “Kartal Pençesi Taraftar Koleksiyonu” ile de tarzını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk spor kulübü olarak, muhteşem taraftarımızın desteğiyle alanında ilk ve benzersiz bir taraftar hareketi başlatan kulübümüz, taraftarımızın “Kartal Pençesi” dijital taraftar deneyimini yaşamasına katkı sağladı.

Bugüne kadar birakmamseni.org üzerinden katıl formunu dolduran binlerce taraftarımız, ulaştıkları sayfa üzerinden desteklerini yaptılar ve her birinde 1903 kapasite yer alan 1903 bloktan oluşan Kartal Pençesi dijital tribününde yükledikleri Kartal Pençesi fotoğrafları ile yer aldılar.

Yine destekleri ile katılım sağlayan taraftarlarımız, Taraftar Üyelik Numarasına ve TARAFTAR E-POSTA BAŞVURUSU alanından başvuru yaparak adı.soyadı@birakmamseni.org uzantılı isme özel mail hesaplarına sahip oldular.

Şimdi ise “Kartal Pençesi Taraftar Koleksiyonu” ile taraftarının karşısına çıkmaya hazırlanan Beşiktaş JK, koleksiyona özel hazırlanan kendine özgün tasarımlar ile farkını ortaya koymayı hedefliyor.

Kartal Pençesi Taraftar Koleksiyonu Siyah ile Beyaz’ın kenetlenmesini yaşamın her alanında kullanılabilecek özel ve zarif tasarımlar ile Beşiktaş Sevdalılarının gönlünde bir kez daha taht kuracak.

İlk aşamada:

* Siyah ve Beyaz erkek denim skinny ve slim pantolon ile Siyah ve Beyaz Gömlek,

* Siyah ve Beyaz kadın denim slim pantolon ile taraftarının karşına çıkan “Kartal Pençesi Taraftar Koleksiyonu” günlük hayatınızdaki kıyafetlerde de kullanım konforunu getiriyor.

Kartal Pençesi Portalı’na üye olan ve portal tarafından kendilerine özel sms koduna sahip olan taraftarlara %10 indirim ile satışa sunulacak koleksiyon ürünlerine ulaşmak için kartalyuvasi.com.tr/kartal-pencesi/ adresini ziyaret edebilir ya da koleksiyonumuzun satışa sunulduğu ve aşağıda isimleri verilen mağazalarımıza ulaşabilirsiniz.

Vodafone Park Kartal Yuvası
Beşiktaş Cadde Mağaza Kartal Yuvası
Metroport AVM Kartal Yuvası
Bağdat Cadde Mağaza Kartal Yuvası
Mall of İstanbul  AVM Kartal Yuvası
Akasya AVM Kartal Yuvası
Cevahir AVM  Kartal Yuvası