HABERLER

Beşiktaş Dergisi Nisan Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, yılın ilk Divan Kurulu Toplantısı’na dair özel notlarla açılıyor. A Futbol Takımımızın başına gelen yeni Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël süslüyor dergimizin kapağını. İçerikte ise eski Divan Kurulu Üyemiz Necmi Mutlu, ekranların sevilen yüzü Berkay Ateş, başarılı basketbolcumuz Egehan Arna özel röportajları yer alıyor. Kulübümüze dair tüm içeriklerin ve detayların yer aldığı Beşiktaş Dergisi nisan sayısında sizlerle birlikte.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi nisan sayısında şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Öz kaynaklarımızı gözeterek, futbol akademimizi güçlendirmeye devam ederek, yarışmacı karakterimizden taviz vermeden, finansal disiplinimizi koruyarak ilerlemeye devam edeceğiz.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde şanlı kulübümüze dair düşüncelerini belirtti.

Necmi Mutlu: “Sadece Avrupa’da çim saha gördüm.”

Bir ömür düşünün, hayatının on beş senesini kaleci olarak Beşiktaş’a versin ve hâlâ “Büyük Kaleci” olarak anılsın. Kaptanlık yapsın. Antrenör olarak kulübüne hizmet etmeye devam etsin, günü geldiğinde “Sana özkaynakta ihtiyaç var” sözünü duyduğu anda gençleri yetiştirmek için varını yoğunu harcasın. Futbola ve Beşiktaş’a adadığı ömrünün her anında kupalara erişmiş bir isim, aynı zamanda kulübümüzün en eski Divan Kurulu Üyelerinden biri olan Necmi Mutlu’nun hikâyesi, Beşiktaş Dergisi’nde.

Valérien Ismaël: “Bir gün değil, her gün Beşiktaş!”

A Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevini üstlenen Valerien Ismael’in yaşam hikâyesi, özel açıklamaları ve futbolcularımızla buluştuğu o özel anlara dair notlar, Beşiktaş Dergisi nisan sayısında.

Beşiktaş Sözlüğü: Çocuk!

Beşiktaş Sözlüğü’nün geleceğin ışık halini yansıtan nisan ayı kelimesi: Çocuk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir” sözünü de hatırlatarak tüm çocukların ve çocuk ruhunu koruyan yetişkinlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın güçlü kalemiyle hazırlanan Beşiktaş Sözlüğü’nü okumayı unutmayın.

Egehan Arna: “Ahmet Kandemir, bence sadece benim için değil, Türk sporcular için de büyük bir şans.”

Temelden ve derinden değişmek isteyen bir insan, böyle bir değişimi yalnızca kendi gürültüsünün yükünü taşımayan ve bilinmeyene adım atmaktan çekinmeyen bir zihin gerçekleştirebilir. Ve bu zihnin icat ettiği hayali gerçekliklerin muazzam çeşitliliğinin ve yaşama kattığı güzelliklerin en somut hali övünerek baktığımız hayatlar. Kuşkusuz Egehan Arna’nın hayatı gibi… Hikâyesini hayran kalarak okuyacağız bir azmin öyküsüne Beşiktaş Dergisi’nde yer verdik.

Berkay Ateş: “O dönemlerdeki Berkay, bana cesaretli olmayı öğretti.”

Zaman ilerledikçe tiyatronun ve kalbin aynı malzemeden yapıldığını fark ediyor insanoğlu. Kalbin, tüm duyguların tiyatro sahnesi olduğunu idrak ederek… Aralarındaki bağı anlatmaya kalemin kurşunu yetmese de, dilin ufku yetiyor bizi o sahnelere çıkarmaya. Tıpkı tiyatronun elmas değerindeki ismi Berkay Ateş gibi… Çıktığı sahnelerden yürüdüğü ağaçlı yola, yazdığı hikâyelerden aktardığı tüm öğretilere kadar yaşamına dair tüm senaryoyu Beşiktaş Dergisi’nde konuştuk.

Esporun Kraliçeleri: Meriç Çakıcı-Kamila Ekin

Modern sporun bir parçası haline gelmeyi başaran espor, gelişimiyle birlikte kadın oyuncuların başarılarıyla da gündemde. Bünyesinde beş VALORANT, altı PUBG Mobile olmak üzere on bir oyuncu, yayıncılarla birlikte on beş kişilik bir kadın ekiple çalışan Beşiktaş Espor Şubesi’ne dair detayları sizler için kaleme aldık.

Umut Atakişi: “Dünyanın en zahmetli ama en keyifli işlerinden birini yapıyoruz.”

O, hayatını satranca adamış, çocukluğundan bu yana satranç oynayan, bu konuda üst noktalara ulaşmış biri. 1999, 2001 ve 2005 yıllarında bireysel dalda Türkiye şampiyonluğu yaşamış. Yaş gruplarıyla birlikte toplamda on; takım sporlarında ise altısı Beşiktaş’ta olmak üzere yirmi kez şampiyonluk görmüş... Yaklaşık otuz yıldır yurt içi ve dışında satranç oynamış; bu sürenin on yıldan fazlasını da A Milli Takım’da geçirmiş. Kısacası; Beşiktaş’ta işinin ehli bir isim var. Beşiktaş Satranç Şubesi Sorumlusu Umut Atakişi ile Beşiktaş Satranç Şubesi’ni konuştuk.

Siyah Beyaz Filmler: Yumurcak

Sinema ikonu olan Charlie Chaplin’in vizyonuyla seyirciyle buluşan Yumurcak filmi, Beşiktaş Kurumsal İletişim Müdürü-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın güçlü kalemiyle Beşiktaş Dergisi okurlarıyla buluştu.