HABERLER

Beşiktaş Dergisi Şubat Sayısı Çıktı

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, “Beşiktaş, tüm güzel ve kutsal değerlerin kesişim noktasıdır” diyen Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı ve başarının anahtarını Beşiktaşımızda bulan yıldız futbolcumuz Rachid Ghezzal özel röportajları, yuvaya geri dönen Kenan Sipahi ile müziğin özgün notasını bulan Özgün ile gerçekleştirilen keyifli sohbetler ve Beşiktaşımıza dair hazırlanan içeriklerle sizlerle birlikte.

Bir spor kulübü dergisinden çok daha fazlası olan Beşiktaş Dergisi şubat sayısında şu konu başlıklarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Tarihimizde ilk kez bir sezonda dört kupa kazanmanın gururunu yaşamak bizlere nasip oldu.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesinde Süper Kupa zaferini, kulüp içerisindeki yapılanmaları kaleme alırken, sezona damga vuran hakem hatalarına da dikkat çekti.

Z1RV3: Süper Kupa’nın sahibi Beşiktaş!

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluklarının ardından Turkcell Süper Kupa’yı da müzemize götürerek futbolun zirvesine yerleştik. Kupalarla süslediğimiz sezonumuza dair Süper Kupa yazımızı sizler için kaleme aldık.

Ceyhun Kazancı: “Beşiktaş, tüm güzel ve kutsal değerlerin kesişim noktasıdır”

Beşiktaşımıza dair tüm emellerimiz, hayallerimiz, erdemlerimiz tek bir çatı altında, yüreği Beşiktaş sevdasıyla çarpan, aklı tecrübesiyle harmanlanmış profesyonel isimlere emanet. Kulübümüzün en önemli mihenk taşlarından olan futbolu ve futbolun geleceğini Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı Beşiktaş Dergisi’ne anlattı.

Rachid Ghezzal - Hayatın gerisinden Kara Kartal’ın kanadına

Kim bilebilirdi bulunduğu takımla turu geçmek için geldiği ve “İnanılmaz bir taraftar vardı” dediği o tribünler, yıllar sonra adını hep bir ağızdan haykıracak... Kim bilebilirdi gün geldiğinde kalbi sadece Siyah Beyaz için çarpacak... Beşiktaş’a geldiği ilk günden itibaren yeryüzünde oyunuyla parlamaya başlayan Ghezzal, uzun zamandır Kara Kartal’ın kanatlarıyla gökyüzünde zirvenin gururunu yaşıyor. Rachid Ghezzal özel röportajı Beşiktaş Dergisi şubat sayısında.

Beşiktaş Sözlüğü: Aşk

Aşk, aslında baktığımızda tek heceli sözcüklerden sadece bir tanesi ama içeriği o kadar zengin ki… Bu zenginlik Kurumsal İletişim Müdürümüz-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın kalemiyle hazırlanan Beşiktaş Sözlüğü’nde daha da zenginleşti. Beşiktaş Sözlüğü-Aşk şubat sayısında.

BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları: Eğitimde tek adres

Beşiktaşımızın erdemlerinin ve değerlerinin emanet edildiği genç nesillere özel bir köşe dizisi. Eğitim başlığıyla BJK KABATAŞ VAKFI Okulları’na dair tüm detaylar Beşiktaş Dergisi şubat sayısında.

Kenan Sipahi - Yeniden Kartal Yuvasında

Yüreğinin götürdüğü yere gittiğinde dönüş yolunu bulmayı beklemeye gerek yoktu Kenan Sipahi’nin hayatında. Çünkü o nerede olması gerektiğini ve ait hissettiği yeri çok iyi biliyordu. Beşiktaş’ta ikinci dönemini gerçekleştiren Kenan Sipahi ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Özgün - Müziğin Özgün Notası

Adından yola çıkarak “Gerçekten ne kadar özgün bir insan” denilmiyor kendisine, yaşamının kaynağında özgün olduğu için yazılıyor bu satırlar. Öyle ki isminin de Özgün olması bu hayatta tesadüf olmasa gerek. “Normal insan kurgudur” diyor ya Michel Foucault, Özgün de müziğinin kurgusunu bu denli içten ve zamansız şekilde oluşturuyor. Yazdığı her bir nota kendi dansıyla ahenk ediyor adeta. Özgün’ün müzikal yolculuğuna eşlik ediyoruz.

Ruhunuz Yeter

Yıl 26 Şubat 2006… Taraftarın heyecanını ikiye katlayan derbi maçı öncesinde alınan kararlar, o kararlara karşı verilen bir duruş… Olup bitenler karşısında camiayı temsilen rakip sahada bulunan üç kişiden biri Ferruh Kalender. “Ruhunuz Yeter” pankartıyla sahaya çıkan Beşiktaşımıza dair o gün yaşananları Ferruh Kalender aktardı.

Biz bize engeliz!

Yeryüzündeki her insan birbirinin aynısıdır. Toplumu idame ettirmek, diğer vatandaşların sorumluluğunu da hissetmek bizlerin manevi görevidir. Tıpkı bir arada yaşamaktan onur duyduğumuz engelli bireyler gibi… Her insanın hayatı gibi engelli bireylerin de hayatı ve bu hayata dair istekleri son derece önemli. Gelin bu seslere kulak verelim. Gel hep beraber ışıklı yollarda birlikte yürüyelim. Bu yolda bizlerle birlikte olan Yakup Gençtürk’ün insanlığa bir çağrısı var.

Hırs, ihtiras, rekabet…

Spor dünyasının yoğun ilgisine maruz kalan en unutulmaz spor düellolar serisinin ikinci kısmını Amir Necim, Beşiktaş Dergisi şubat sayısında kaleme aldı.