HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin kasım sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi:

Değerli Beşiktaşlılar,

Kasım ayında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının yıl dönümü olan 10 Kasım’da bir kez daha rahmetle, minnetle ve hürmetle anıyoruz. Atamızın “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünü tekrar hatırlayarak Atamızı semtimizin içinde, kulübümüzün ve stadyumumuzun karşısında bulunan Dolmabahçe Sarayı’nda saat dokuzu beş geçe saygı duruşuyla andık.

Pandemi koşulları nedeniyle ertelemek durumunda kaldığımız Mali Genel Kurullarımızı gerçekleştireceğiz. Mali Genel Kurulumuzda Bağımsız Denetleme Kurumu’nun araştırma sonuçlarını yıl bitmeden açıklayacağız. Şeffaflık prensibiyle çalıştığımız ve camiamıza vaadimiz olan bir sorumluluğumuzu daha böylece yerine getireceğiz.

Futbol takımımız, evimizde oynadığımız Galatasaray derbisini kazanarak bu sezon da şampiyonluk hedefimizin ne kadar ciddi olduğunu spor kamuoyuna ve camiamıza bir kez daha göstermiş oldu. Bu derbi galibiyetine takımımızı hazırlarken futbolcularımızın ve teknik heyetimizin yanından bir an olsun ayrılmadık ve onları yalnız bırakmadık. Şampiyonlar Ligi’ndeki kayıplarımızın yarattığı motivasyon düşüklüğünü yenerek, takımımızın maçlara daha iyi hislerle çıkmalarını sağladık. Bu güzel galibiyeti camiamıza yaşatan teknik direktörümüzü, tüm ekibini ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak sadece sportif faaliyetlerimizle değil, ülkemizin sosyal meselelerine de duyarlılığımızı artırarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ülke olarak yaşadığımız yangın, sel gibi doğal afetlerde mağdur olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza yönelik yardımlarımızı afet bölgelerinde bulunan Beşiktaş Dernekleri aracılığıyla ulaştırdık. Yaşadıkları bölgelerin sorunlarına hassasiyet duyan tüm Beşiktaş Derneklerimize çalışmaları için camiamız adına teşekkür ederim.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının, üniversitelerin, medya kuruluşlarının geçtiğimiz sezonun “En Başarılı Spor Adamı”, “En Başarılı Spor Kulübü”, “En Başarılı Takımı”, “En Başarılı Sporcusu” ödüllerini gururla almaya devam ediyoruz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne yakışır şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizden şüpheniz olmasın.

Faaliyet gösterdiğimiz tüm spor branşlarında takımlarımızın ve sporcularımızın başarılarını yakından takip edebilmeniz için kulübümüzün iletişim araçlarını izlemenizi ve desteklemenizi rica ediyorum. Müsabakalarımızın canlı yayınlarını kurumsal YouTube kanalımızdan, tüm branşlar ile ilgili haberleri kurumsal web sitemizden ve sosyal medya araçlarımızdan yakından takip etmeye ve kulübümüzü dijital mecralarda da desteklemeye devam edin.

Bu duygu ve düşüncelerle sizleri bir kez daha sevgilerimle selamlıyorum.

Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı