HABERLER

Beşiktaş Dergisi Kasım Sayısı Dopdolu

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi, Beşiktaşımızın yıldız futbolcusu Miralem Pjanic ve Beşiktaş Icrypex Takımımızın Kaptanı Mehmet Yağmur’un özel röportajları, Kara Kartal mizacıyla herkesin evinde bir koltuğu olan İsmail Demirci ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi ve siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız diğer içerikler ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren makalesiyle başlayan dergimizde, Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının yıl dönümü olan 10 Kasım’da rahmetle, saygıyla ve büyük bir özlemle yâd ederken, Atamızın anısına kaleme aldığımız “Gözün arkada kalmasın Atam” yazımız, gerçekleştirdiğimiz özel röportajlar ve daha nice içerikler Beşiktaş Dergisi kasım sayısında.

Beşiktaşımıza dair detayların yer aldığı kasım sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

Başkanımız Ahmet Nur Çebi: “Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne yakışır şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizden şüpheniz olmasın”

Başkanımız, Beşiktaş Dergisi için kaleme aldığı makalesinde Beşiktaşımız ile ilgili birçok konu başlığı iletti. Ayrıca makalede Beşiktaşımıza dair çalışmaların kulübümüze yakışır şekilde devam ettiği ifadelerinde de bulundu.

Gözün arkada kalmasın Atam

Bizlere bıraktığın bayrağımıza her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz. Atamızı sadece 10 Kasım’da değil, saygıyla, minnetle ve derin bir özlemle her gün anıyoruz. Atamızın anısına kaleme aldığımız “Gözün arkada kalmasın Atam” başlıklı yazımız Beşiktaş Dergisi kasım sayısında.

Miralem Pjanic: “Vodafone Park, futbolcuların rüyasında gördüğü bir yer”

Hem Beşiktaşımıza transferi hem de göstermiş olduğu başarılar nedeniyle herkesin gönlünde taht kuran Miralem Pjanic, içten açıklamalarıyla futbol hikayesini ve Siyah Beyaza olan tutkusunu Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı.

Beşiktaş Sözlüğü: İrade

Kurumsal İletişim Müdürümüz-Yönetmen Armağan Pekkaya’nın kalemiyle hazırlanan Beşiktaş Sözlüğü, kasım sayısında “İrade” kelimesine yer veriyor.

Kaan Dalay: “Beşiktaş Kulübü, benim için aşk demek”

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın Antrenör Sporcusu Kaan Dalay ile özel bir röportaj gerçekleştirdik. Samimi açıklamaların hepsi Beşiktaş Dergisi’nde.

Mehmet Yağmur: “İnsan yetiştirmek istiyorum”

Beşiktaş Icrypex Takımımızın kaptanı Mehmet Yağmur ile Beşiktaş Dergisi kasım sayısında basketbola dair konuştuk. Okuyucularımız için tüm detaylar kasım sayısında.

İsmail Demirci: “Babam beni Beşiktaşlı yaparak önemli bir hizmette bulundu”

Kara Kartala gönül vermiş ekranların sevilen ismi İsmail Demirci, Beşiktaş’a olan sevgisini ve oyunculuğuna dair hikayesini dergimiz okuyucuları için anlattı.

Mehmet Ekşi: “Beşiktaş’ın kodlarında öz kaynak var”

“En iyi çalış, en iyi ol, en iyi kal” metoduyla korunan değerleri ve Beşiktaş Futbol Akademisi’ne dair tüm ayrıntıları Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi ile konuştuk. Kıymetli açıklamaların bulunduğu özel röportajımız Beşiktaş Dergisi kasım sayısında.

Meryem Erdoğan: “Bir gün altın madalyayı Beşiktaş armasıyla kazanacağım”

Atletizm takımımızın başarılı sporcusu Meryem Erdoğan, kendisiyle gerçekleştirdiğimiz özel röportajda koşmanın felsefesinden bahsetti. Daha nice samimi açıklamalarıyla Meryem Erdoğan, Beşiktaş Dergisi’ndeki yerini aldı.

Ruhun hayat ile uyumu: Jimnastik

Eski çağlardan ruhumuza ve bedenimize iyi gelen jimnastiğin asırlar boyunca sahip olduğu verimin sırrını hiç merak ettiniz mi? Cevapları Beşiktaş Dergisi’nde.

Mustafa Konak: “Umarım hem Beşiktaşımız hem de Ahmet Nur Çebi Amca çok başarılı olur”

Küçük yaşında büyük işler başaran Mustafa Konak, Beşiktaş Dergisi’ne konuk oldu. Oyunculuğa nasıl başladığını, rollere nasıl hazırlandığı ve Beşiktaşımıza olan sevgisini anlatan Mustafa Konuk, Beşiktaş Dergisi kasım sayısında.

Garage 1903 ile aracınıza dair her şey

Vodafone Park’ın içerisinde otomobilini rahatça emanet edebileceğiniz Garage 1903’ün faaliyetlerini İlker Yanardağ ile keyifle sohbet ederek anlattık.