HABERLER

25.10.2021

FUTBOL

Sergen Yalçın: “Kazandığımız için mutluyuz”

“Kazandığımız için mutluyuz. Geriye düştükten sonra desteklerini sürdüren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Oyuncularımızın mücadelesi neticesinde üç puanı kazandık. Derbi maçları kazanmak önemlidir. Bu galibiyet bizim için moral oldu. Oyuncularımız özgüven tazeledi.

Güzel bir maç oldu. Rakibi de tebrik ediyorum. Oyuncular en iyi şekilde mücadele ettiler. Maç berabere de bitebilirdi. Futbolseverler güzel bir maç izledi.

Oyunun büyük bir bölümü kontrolümüzde geçti. 2-1’den sonra baskı yedik ama baskıdan çıkmasını bildik. İki takım da Avrupa’dan döndüğü için yorgundu. Kazanmak mutluluk verici. Oyuncularımız geri dönüş sinyalleri verdi.

Lig uzun bir maraton. Sezonun genelinde iyi bir istatistik yakalarsak final bölümünü görebiliriz. Avrupa maçları bizi yordu ve sakatlıklar yaşanmasına neden oldu. Aldığımız kötü sonuçlar taraftarlarımızın moralini bozdu. Biz taraftarlarımızdan daha çok üzüldük. Uzun maraton için kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz. Sezon içinde her takım inişli çıkışlı grafik sergiler. Abartmaya, kaos yaratmaya gerek yok. Şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Lütfen sabırlı olalım. Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza sezon boyunca ihtiyacımız var.

Larin hazır olduğu sürece her maçta gol atabilir. Larin ve Umut bugün çok iyi oynadı. Larin bugün sergilediği performansla geçen sezonu anımsattı. Altyapıdan gelen oyuncularımıza inanıyoruz. Ersin ve Rıdvan iyi gidiyor. Serdar iyi bir seviyeye geliyor.”