HABERLER

18.10.2021

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş Taraftarı Bırakmam Seni Uzantılı E-Posta Hesaplarıyla Adını Tarihe Yazdırıyor

Dünyada bir ilk olan “Kartal Pençesi” projesi ile taraftarlarımızın gücünü tüm dünyaya dijital ortamda göstermiş olan Kulübümüz, “Kartal Pençesi” projesinin yeni modülü olan @bırakmamseni.org uzantılı özel e-posta hesaplarıyla dijital taraftar deneyimini daha da güçlendiriyor.

Tüm dünyadan taraftarlarımızın, Kulübümüze özel duruşlu fotoğrafları ile katıldıkları en kapsamlı ilk dijital proje olan “Kartal Pençesi” ile daha önce ilk ve benzersiz bir “Taraftar Hareketi”ni başlatan Beşiktaşımız, @birakmamseni.org uzantılı isme özel e-posta hesaplarıyla da yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

“Kartal Pençesi” projesi kapsamında taraftarlarımız, özel duruşlu fotoğraflarını sisteme yükleyerek dünyanın dört bir yanından Beşiktaşlıların yer alacağı büyük fotoğrafın içinde yer alabiliyordu. Taraftarlarımız şimdi ise @birakmamseni.org uzantılı e-posta hesaplarıyla dijital tecrübelerini bir adım daha ileri taşıyacaklar.”

Kulübümüzün kayıtlı taraftar portalı “Kartal Pençesi” ile Uzman Posta arasında yapılan protokol doğrultusunda, Kulübümüze destek olan taraftarlarımız için e-posta hizmeti verilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

“Kartal Pençesi”nde yerini alan taraftarlarımız, 6 ay boyunca kullanabilecekleri @birakmamseni.org uzantılı e-posta hesaplarına sahip olacak. Taraftarlarımız bu e-posta adresleriyle, mobil ve web arayüzünden e-posta hizmetini ücretsiz olarak kullanabileceği gibi Kulübümüzün güncel haberlerine de öncelikli olarak ulaşabilecek. Üstelik 6 ay sonunda tekrar SMS atıp, hem e-posta hesaplarını kullanmaya hem de dünyanın ilk kayıtlı taraftar portalında yerlerini almaya devam edebilecekler.

“Beşiktaş Taraftar E-Mail” Katılım Detayları

Telefonuna gelen SMS Kodunu, KATIL formunu doldurduktan sonra ilgili alanda tanımla.

İsmine özel taraftar mailini açmak için birakmamseni.org içindeki "Mail İstiyorum" bölümüne tıkla, cep telefonuna gelen aktivasyon kodu ile birlikte bilgilerini tamamla, mail aktivasyonun cep telefonuna SMS olarak gelsin.

Dilediğin kadar SMS gönder, ister kendin için Tribün Biletleri ve yeni e-posta hesapları oluştur, istersen gelen şifreleri arkadaşlarına hediye ederek takımına destek olmaya devam et.

Daha fazla bilgi için birakmamseni.org adresini ziyaret edebilirsiniz.