HABERLER

12.10.2021

GÜNCEL HABERLER

Bırakmam Seni “Ödül Senin” Çekilişi Deneyim Ödülleri, Talihliler İle Buluşmaya Başladı

Pandemi ile birlikte geçtiğimiz sezon karşılaşmaların seyircisiz oynanması nedeniyle deneyim ödüllerini alamayan “Ödül Senin” talihlileri, ödüllerine kavuşmaya başladılar.

Kulübümüzün başlattığı “Bırakmam Seni” kampanyası için düzenlenen “Ödül Senin” çekilişinde “Futbol A Takımımızla Buluşma” ödülünün talihlisi olan taraftarımız Yasin Tantunç, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularımızla bir araya geldi.

Futbol A Takımımızın antrenmanını izleyen, idmanın ardından futbolcularımızla bir araya gelerek sohbet etme ve hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı bulan talihli taraftarımız Yasin Tantunç, buluşmada büyük bir mutluluk yaşadı.

9 Ağustos - 9 Eylül 2020 tarihleri arasında Bırakmam Seni – “Ödül Senin 1 SMS 1 Çekiliş” etkinliğine toplam 282 bin adet SMS gönderimi yapılmıştı. Milli Piyango Yetkilileri ve Noter huzurunda 19 Eylül 2020, saat 19.03’te yapılan çekilişte; ev, otomobil, tatil gibi birbirinden değerli 1903 hediye Mardin’den İzmir’e, Cizre’den Afyon’a çok geniş bir coğrafyadaki taraftarlarımıza gitmişti.

Vodafone Park’ta 26 Kasım 2020 Perşembe günü düzenlenen “Ödül Senin” çekilişi teslim töreninde; deneyim ödülleri dışındaki ev, otomobil, Beko bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, televizyon, Samsung cep telefonu, elektrikli scooter ödülleri talihlilere takdim edilmişti.