Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımımızın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde B. Dortmund ile oyadığı maçı izlemek üzere Kulübümüzün özel davetlileri olarak Vodafone Park’ta bulunan Almanya Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, Fransa Başkonsolosu Oliver Gauvin ve İngiltere Başkonsolosu Kenan Poleo ile bir araya geldi.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, müsabakanın öncesi ve devre arasında bir araya geldiği konuklarıyla uzun süre sohbet etti. İngiltere Başkonsolosu Kenan Poleo, sohbet sırasında Beşiktaş taraftarı olduğunu ilan ederken, B. Dortmund taraftarı Almanya Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, taraftarlarımızdan çok etkilendiğini belirtti ve maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade ederek sergilemiş olduğu performans nedeniyle takımımızı tebrik etti.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda geçen buluşmanın sonunda; Almanya Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, Fransa Başkonsolosu Oliver Gauvin ve İngiltere Başkonsolosu Kenan Poleo’ya isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.
HABERLER
16.09.2021
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Almanya, Fransa ve İngiltere Başkonsoloslarıyla Buluştu
Diğer Haberler
- Tera ile İmzalanan Sponsorluk Anlaşmasının Lansmanı Yapıldı 17.08.2026 15.38.00
- Kulübümüzden UEFA ve Hradec Kralove Heyetlerine Dostluk Yemeği 13.08.2026 15.39.00
- Onursal Başkanımız Merhum Süleyman Seba’yı Kabri Başında Andık 13.08.2026 12.03.00
- Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı Kabri Başında Anacağız 10.08.2026 18.36.00
- Nazmi Bilge’yi Kabri Başında Andık 08.08.2026 11.56.00

