HABERLER

28.07.2021

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin Düzenlediği Şampiyonluk Kutlamasına Katıldı

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen ile Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonluk kutlamasında, dernek üyeleri ve taraftarlarımızla buluştu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, sıcak bir ortamda geçen kutlamada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu sene şampiyon olduk. Temennimiz seneye de olmak. Taraftarlarımıza eğlenin, tadını çıkarın şampiyon sensin dedik. Beşiktaş taraftarı, Beşiktaş'ın kendisidir. Bu değerli camiaya hizmet etmek bizim için şereftir. Abuk şekilde eleştirildiğimiz yerler oluyor. Bu eleştirilerin kimler tarafından yapıldığını şahsen biliyorum. Eski yönetimin, mevcut yönetimi eleştirdiği böyle başka bir dönem olmadı. Seçimden sonra herkes yönetimin etrafında toplanırdı. Yüzde 10'luk bir kısım, trol hesaplarla bize zarar vermeye çalışırken Beşiktaş'a zarar veriyor. Beşiktaş'ı mali anlamda yürür hale getirdik. Stadı yaptılar, ruhsatı almak 7 sene sonra bize nasip oldu. Herkes bu takım küme düşer derken, ben şampiyon olacağız dedim. Bir şeye inanmazsanız onu yapma şansınız olmaz.”

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, marşlar ve tezahüratlarla 2020-21 sezonunda kazandığımız şampiyonlukların kutlandığı gecede, aynı zamanda Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği üyesi olan yeni Kongre Üyelerimize, üyelik kartlarını takdim etti. Ayrıca, İstanbul Tavla Derneği tarafından Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye el yapımı bir tavla hediye edildi.