HABERLER

27.07.2021

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Bodrumlu Beşiktaşlılarla Şampiyonluk Kutlamasında Buluştu

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır’ın ev sahipliğinde Bodrum Marina’daki bir restoranda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında Bodrumlu Beşiktaşlılarla bir araya geldi.

Şampiyonluk kutlamasında; Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Fulya Kompleksi ve Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Efe Bezci ile Bodrum Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ile taraftarlarımız yer aldı.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, marşlar ve tezahüratlar eşliğinde Beşiktaşımızın çifte şampiyonluğu ile Beşiktaş Vodafone Takımımızın şampiyonluğunun kutlandığı gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sevgili Beşiktaşlılar hepinizi burada görmek ayrı bir keyif. Şampiyon olduğumuz için bu geceyi kutladığınızı biliyorum. İnşallah seneye de yine burada aynı niyetle toplanırız. Şampiyonluklar ve başarılar... İki kupanın ardından kadınlarımızın aldığı kupa da benim için çok değerli ve önemli. Onun için buradaki kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyonluklar birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor. Ne hoca ne futbolcu ne de yönetici. Ancak hepimiz bir araya geldiğinde bunu başarabiliriz. Buradan bu başarıyı bizlere sağlayan başta Sergen Yalçın hocamıza, teknik kadromuza, yöneticilerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”