HABERLER

04.07.2021

GÜNCEL HABERLER

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Ankaralı Beşiktaşlılarla Şampiyonluk Kutlamasında Buluştu

Futbol A Takımımızın 2020-21 sezonunda kazandığı çifte kupa ile Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımımızın elde ettiği lig şampiyonluğu, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği ile Ankara Beşiktaşlılar Cemiyeti’nin ortaklaşa Ankara Congresium/Teras’ta düzenlediği “Şampiyon Sensin” organizasyonuyla kutlandı.

TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kutlamaya; Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol ile Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban’ın yanı sıra üç bin taraftarımız katıldı.

Şampiyonluk kupalarımızın sergilendiği organizasyonda, Beşiktaşlı sanatçılar Gülşen ve Eypio, birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı.

“Şampiyon Sensin” organizasyonunda bir konuşma yapan TFF, UEFA ve Kamu Kurumları İle İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, şunları söyledi:

“Sevgili Beşiktaşlı dostlarım, çok zor bir sezon geçirdik. Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ve teknik ekibimiz, futbolcularımız ve yardımcı ekipteki arkadaşlarımız olağanüstü bir çaba sarf ettik. Bu çaba Beşiktaş’a şampiyonluk ve iki kupa getirdi. Taraftarımızın eksikliğini her an yaşadık. Pandemi yüzünden bir araya gelemedik. En çok taraftarımızı özledik. Sonunda yasaklar bitti. Şimdi şampiyonluğu kutlama zamanı. Anadolu Beşiktaşlılar Derneği‘nin ve Ankara Beşiktaşlılar Cemiyeti’nin organizasyonuyla BESİAD ve BHD’nin katılımlarıyla  Ankara’daki Beşiktaş Dernekleri olarak bir araya geldik ve Şampiyon Sensin kutlamasını hazırladık. Beşiktaş takımı arkasında karşılıksız seven, dünyanın en ateşli taraftarı olduğunu bilir. Beşiktaş taraftarıyla güçlüdür. Şampiyon Sensin, Şampiyon Beşiktaş! Unutmayın, Anadolu Kartal Dolu.’’