HABERLER

Beşiktaş Dergisi Haziran Sayısı Dopdolu

Beşiktaşımıza dair tüm detayların yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” Dergisi, Ahmet Kandemir özel röportajı, Beşiktaşımız’ın Şampiyonlar Ligi yolculuğu, sezonun unutulmaz kareleri, tarihin muhteşem geri dönüşleri ve daha niceleri ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin, Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren yazısıyla başlayan dergimizde, İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran ile Fulya Kompleksi ile Fulya AVM’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Efe Bezci devam eden kampanyaları ve projeleri sizler için anlattı.

Beşiktaşımıza dair detayların yer aldığı haziran sayımızın içeriğinde ise şu satır başlarına yer verildi:

İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran: “Bırakmam Seni Kampanyası’ Şampiyonluğun Anahtarlarındandır”

Tüm Beşiktaşlıların destekleriyle büyük ses getiren Bırakmam Seni Kampanyası ve devam eden diğer kampanyalarımız ile ilgili detayları İkinci Başkanımız Adnan Dalgakıran’dan dinledik.

Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci: “Güzel Günler Göreceğiz”

“Güzel günler göreceğiz” cümlesiyle özel röportajımıza başlayan Efe Bezci, Beşiktaşımız ile ilgili yürütülen projelerini ve daha fazlasını dergimizin okuyucuları için anlattı.

Ahmet Kandemir: “Sporcuya sadece topa vurmayı değil, hayatı öğretmek gerekiyor”

Kulübümüzün ve Başkanımızın büyük bir titizlikle üzerinde çalıştığı basketbol takımlarımızdaki yeniden yapılanma projesini Beşiktaş Icrypex Takımı Başantrenörü Ahmet Kandemir’den dinledik. Basketbol takımımızın nasıl bir sezon geçirdiği, yeni sezondaki hedefleri ve daha fazlası haziran sayımızda sizleri bekliyor.

Zamanı Durdurulmuş En Güzel Anlar

Sezon boyunca hafızalardan silinmeyen, gözlerinizi kapattığınız anda aynı hissi uyandıran sezonun en unutulmaz karelerini sizler için derledik.

Beşiktaş Devler Arenasında

Türkiye Süper Lig sezonunu şampiyon olarak bitiren Beşiktaşımız bir kez daha Şampiyonlar Ligi perdesini araladı. Tarihten Şampiyonlar Ligi hikayemizi ve unutulmaz maçlarımızı sizler için kaleme aldık.

Bu Kalp Seni Unutur Mu?

“Bu kalp seni unutur mu?” diye sorulduğunda “unutmaz” diyip takımımıza geri dönenleri, geri dönüp de kupa kaldıranları, “Bu maç bizim” diyip sahadan mutlu ayrılanları, Siyah-Beyazın evlatlarını ve muhteşem geri dönüşleri sizler için derledik.

Melek Uzunoğlu: “Ben hiçbir zaman kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim”

Mandela’nın bu ünlü sözüyle kariyer basamaklarını tek tek çıkan Kadın Basketbol Takımımızın sporcusu Melek Uzunoğlu hikayesini ve bilinmeyenlerini okuyucuları için anlattı. Melek Uzunoğlu’nun hikayesini okuyacağınız özel röportajımız Beşiktaş Dergisi Haziran Sayısı’nda.

Kupa Kızı: Aynur Aydın

Beşiktaşımız’ın şampiyonluğunu kutladığı o muhteşem günde sahnede olan Aynur Aydın, çocukluğundan gelen Siyah-Beyaz aşkını Beşiktaş Dergisi okuyucuları için anlattı. Aynur Aydın’ın hayat hikayesi, kariyeriyle ilgili bilinmeyenler, kırılma anları ve daha fazlası haziran sayımızda sizlerle birlikte.