HABERLER

20.05.2021

FUTBOL

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz İle Şampiyon Futbol Takımımızı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde; Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile 2020-21 sezonunu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlayan Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.

Kabulde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Futbol A Takımımızın 2020-21 sezonunda kazandığı şampiyonluklar nedeniyle Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, teknik heyetimiz ve futbolcularımızı tebrik etti.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a futbolcularımızın imzaladığı Beşiktaş formalarını takdim etti.