HABERLER

25.02.2021

GÜNCEL HABERLER

Taraftar Gruplarının Temsilcileri “Kartal Pençesi” İçin Bir Araya Geldiler

Kulübümüzün taraftarlarımızın desteği ile benzersiz bir çalışmaya imza attığı  “Kartal Pençesi” bu kez de özel düzenlenen bir toplantı ile taraftar gruplarının temsilcilerine anlatıldı.  Büyük Beşiktaş Taraftarı için dijital bir taraftar deneyimi oluşturan projenin anlatımı için Vodafone Park Moda Merkezi’nde uzun bir aradan sonra  ilk defa  bir araya gelen taraftar gruplarının temsilcileri toplantıya yoğun ilgi gösterdiler.

Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan Sürmen şunları söyledi:

“Yeni dünya düzeninde insanlar ne kadar bireysel bir yaşam alanı içine alınmak istense de bazı ortamlarda bunu yapmak da yaptırmak da imkansız. Bu kapsamda Beşiktaş’ımızın Bırakmam Seni Kampanyası çerçevesinde başlatmış olduğu  “Kartal Pençesi” Projesi; Bireysel bir yaşama inat, bir arada olmanın, birlik olmanın, birlikte yürümenin anlatıldığı en anlamlı projelerden biri olarak karşımıza çıkmakta. Tüm dünyadaki Beşiktaş taraftarlarının fotoğrafları ile katılacakları en kapsamlı ilk dijital deneyim olan “Kartal Pençesi” ile her Beşiktaş taraftarı, kendisini Beşiktaş Ailesinin bir ferdi olarak görecek ve gösterebilecek. Yapılan ilk web tabanlı AR projesi olan çalışmamız tüm dünya kulüpleri arasında örnek teşkil edecek.”

Taraftar Grupları Temsilcilerinin tezahüratları ile sık sık sözü kesilen Bilgihan Sürmen “Dünyada bir Futbol kulübü için hazırlanan ilk ve tek çalışma olan “Kartal Pençesi” ile, gücümüzü tüm dünyaya göstermiş olacak, en büyük Tribünü Beşiktaş olarak kuracağız” diyerek sözlerine son verdi.

Konuşma sonrasında AR destekli mobil cihaz üzerinden üye girişi yaparak KARTALI ÇAĞIR butonuna basan Sürmen, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ve futbolcumuz Atiba Hutchinson'ın 3D görselleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantı Taraftar  Grubu Temsilcilerine projenin teknik detaylarının anlatılması sonrasında  çekilen hatıra fotoğrafı ile  sona erdi.

“Kartal Pençesi’’ projesi katılım detayları

Birakmamseni.org üzerinden ‘’KATIL’’ butonuna tıkla.

Ulaştığın formda istenen bilgileri doldur.

Tüm bilgilerinin doğruluğundan emin ol. Sistemde tanımladığın e-posta hesabın ve oluşturduğun şifre ile tekrar giriş yapabilirsin.

Dijital tribünde yerini almak ve üyeliğini başlatmak için kart bilgilerini girerek desteğini yap. (Her koltuk için destek tutarı; 20 TL, 5 USD veya 4 Euro)

Koltuk adeti seçerek istediğin sayıda koltuk için destekte bulunabilirsin.

Destek yaptığında senin için tanımlamış bir taraftar numarasına sahip olacaksın.

Tribünde görünmesi için fotoğraftaki kişinin adını ve yaşadığı ülke bilgilerini gir ve Kartal Pençesi fotoğrafını yükle.

Sadece Kartal Pençesi pozu verilmiş gerçek fotoğraflar onaylanacaktır.

Kartal Pençesi tribününde sana özel koltuk numaran ile yerin hazır!

Koltuk numaran ile sana özel düzenlenmiş bileti sosyal medyada paylaşarak yerini herkese gösterebilirsin. Fotoğrafın, Kartal Pençesi tribününde sana ait koltuk numarasında yerini alacak.

Kartal Pençesi tribününde yerini aldın!

AR destekli mobil cihazın üzerinden üye girişi yaparak ulaşacağın KARTALI ÇAĞIR butonu ile Kara Kartallarımız sen nerede isen orada olacak.

Kendin, ailen ve sevdiklerin için dilediğin kadar üyelik oluşturabilir ve destekte bulunabilirsin.

DESTEĞİNİ PAYLAŞ bölümünde, destek kodu oluşturarak fotoğraf yükleme hakkını sevdiklerine hediye edebilirsin. DESTEK KOD ile YERİNİ AL bölümüne girilen geçerli bir kod ile ayrıca bağış yapılmadan koltuk tanımlanabilir.