HABERLER

Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen: “Hayatta Beşiktaş”

Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen ile Siyah-Beyaz bir sohbet gerçekleştirdik.

Sürmen, pandemi günlerinde dahi ruhunu tribünlere yansıtan, içeride dışarıda armayı yalnız bırakmayan taraftarımıza minnettar olduğunu söylüyor.

İşte o röportajdan bazı bölümler:

“Maalesef pandemi dolayısıyla maçlarda Siyah Beyaz atkılarla tribünlerimizde omuz omuza ‘Beşiktaş’ diye bağıramıyoruz. İnşallah bir gün tekrar omuz omuza olacağız, bir olacağız. Bu dönemde taraftar kardeşlerimiz stadımızın pankart süsleme işinde büyük bir özveri ile çalıştılar, hepsine minnettarım. Deplasmana gittiğimiz illerde yaşayan taraftar kardeşlerimiz de deplasman tribünlerini izin verildiği ölçüde süslediler; sağ olsunlar, var olsunlar.”

“Beşiktaş yönetimi ile taraftar ilişkisi etle tırnak gibi olmalıdır. Taraftar bizim her şeyimizdir. Çünkü Beşiktaş bizim her şeyimizdir. Beşiktaş, Beşiktaş taraftarının her şeyidir.”

“Siyasetten, mezhepten, ırktan, renkten, cinsiyet ayrımcılığından uzak, Siyah-Beyaz kardeşliğin çatısı altında omuz omuza olacağız. Pandemi dönemine rağmen hem Akatlar hem de Süleyman Seba tesislerimizde önemli çalışmalar yapıldı.”

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.