HABERLER

Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol: “Hem oyuncu yetiştireceğiz, hem yarışacağız”

Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol ile bu iki önemli alan hakkında konuştuk. Basketbol şubemizin yaşadığı dönüşümü anlatan Şenol, altyapıdan gelmekte olan oyuncularımız sayesinde uzun yıllar büyük transferler yapmamız gerekmediğini anlattı.

Basketbol takımızın genç ve dinamik yapısına vurgu yapan Şenol, “Kadromuzu koruyabilir, mali sürdürülebilirlik açısından sorun yaşamazsak önümüzdeki sezondan itibaren hem yetiştirici hem de yarışmacı takım kişiliğimizi aynı anda ortaya koyacağımıza inanıyorum. Alttan gelen kuşakta, özellikle 2004 ve 2006 jenerasyonlarında çok iyi oyuncularımız var. Bu sene yaptığımız hamleyle önümüzdeki beş altı yıl çok önemli transferler yapmadan geçirebiliriz” dedi.

Zorlu bir dönemde takımımızın başına geçen Ahmet Kandemir hocamızdan söz eden Şenol, “Hocamız saha içinde son derece otoriter ama saha dışında kendisinin uzun yıllara dayanan tecrübesine rağmen son derece demokratik bir kişilik. Başarılı olduğumuzda bize her zaman masörün, malzemecinin, salon çalışanlarının payını hatırlatıyor; ekip çalışmasına çok önem veriyor” diye konuştu.

Şenol’un röportajı ile birlikte basketbol takımımızın yükseliş öyküsü dergimizin ocak sayısında.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.