HABERLER

Beşiktaş Dergisi Aralık Sayısı Dopdolu

Son haftalardaki galibiyetlerimizde golleriyle büyük katkılar sağlayan Larin ve Aboubakar’ın kapağında yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” dergisinin aralık sayısı, renkli röportaj ve haberlerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu. Dergimiz, Siyah Beyaz dünyadan çarpıcı detaylarla kapınızda...

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren dergimize konuşan Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, “Taraftarımızın inancının ve gücünün bizimle olduğunu bilmek bize güç veriyor. Birlikte Beşiktaşımızı istenen seviyeye taşıyacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmamasını temenni ediyorum” dedi.

İşte o maçlar

Karınca gibi çalışıyor takımımız. Karınca gibi çalışıyor teknik ekibimiz. Her maç gelişerek, her maç büyüyerek. Yol uzun, yol çetin ama... Kartal açtı kanatlarını artık. Üst üste gelen galibiyetlere elbette çok sevindik; daha “Gidilecek çok deplasman var.” Geçtiğimiz ayın maçları, arka plan öyküleriyle dergimizde.

“Başka hiçbir şey duyulmuyor”

Yeteneğinin yanı sıra vazgeçmeyen karakteri ve çalışkanlığıyla kalbimizi çelen genç golcümüz Cyle Larin, Siyah Beyaz forma ile şampiyonluk kupasını kaldırmak için nasıl sabırsızlandığını dergimize anlattı.

Larin, çok özlediği tribünler için ise “Beşiktaş farklı bir seviye. Maçta o kadar yüksek bir ses çıkıyor ki başka bir şey duyamıyorsunuz” diyor.

Duayenlerin kaleminden...

Spor gazeteciliğinin duayenleri Bilal Meşe ve Faik Gürses, bu sayımızda da Beşiktaş kültürüne dair çok özel anları, hatıraları sizler için kaleme aldı. Bilal Meşe, Karl Heinz Feldkamp’ın adını alabilmek için Onursal Başkanımız Süleyman Seba ile girdiği çetin gazetecilik müsabakasını harika diliyle anlatırken, Faik Gürses, Beşiktaşımızda tam 14 yıl yöneticilik yapan, “Beşiktaş’ın neferi” Metin Keçeli ile sizler için görüştü.

Voleybolda yeni dönem

Kadın voleybol takımımızın yeni baş antrenörü, camiamızın yakından tanıdığı, oyunculuk döneminde formamızı kaptan olarak da terleten Uğur Ülkü dergimize konuk oldu. Ülkü ile yardımcı antrenörlükten gelerek devraldığı görevini, zorlukları, öncelikleri, hedefleri konuştuk; konunun hayalindeki takıma gelmemesi imkânsız oldu.

Reha Özcan: Beşiktaş varsa umut vardır

Devlet tiyatrolarında görev aldığı 35 yılın ardından kendisine yeni bir dünya kurmaya cesaret eden tiyatrocu Reha Özcan ile sanat, televizyon ve futbol konuştuk. Özcan, söz Siyah Beyaz’a gelince, “Beşiktaş varsa umut vardır, herkes rahat olsun. Yarın daha güzel olacak” diyor.

Adios Diego…

Sadece futbol izleyicilerine değil, tüm sporseverlere ilham veren Maradona’yı iki özel yazıyla andık. Arşivi karıştırdığımızda ise Maradona’nın Beşiktaş’tan geçen iki öyküsü çıktı karşımızda.

Boks ve güreş tesislerimiz

Vodafone Park’taki yeni boks ve güreş tesislerimizi sizin için dolaştık. Her iki federasyonunuzun başkanlarını tesislerimizle ilgili sözleri bize hem kıvanç hem de daha ileriye gitmek için cesaret verdi.

“Saygı”

Beşiktaş Sözlüğü köşemizde bu ay “Saygı” var. “Saygı gemisine binmeden sevgi denizinde yüzülmez” denen saygı. Çünkü “Nehrin kaynağına saygısı denize doğru akmasıdır.”

Ayrıca...

Pamir Bebek’in öyküsü... Saygıyla andığımız Şeref Görkey... Bir şehri kampanyalarıyla ve coşkusuyla Siyah Beyaz’a boyayan Karadeniz Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği... Siyah Beyaz Filmler köşemizde yer verdiğimiz Sergei Eisenstein’in “Potemkin Zırhlısı”... Virüse karşı “takım oyunu” ile mücadele...  Sporoda iş birlikleri, finansal hamleler ve sponsorluklara dair tüm dünyadan çarpıcı örnekler... Beşiktaşımızın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz... Beşiktaş ve dünyadan spor haberleri... Teknoloji dünyasındaki yenilikler... Beşiktaşımızın Gurur Tablosu... Sizden Gelenler... Hepsi ve daha fazlası aralık sayımızda...

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.