HABERLER

Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy: ‘Taraftarımızın inancı bize güç veriyor’

Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy, dergimize sponsorluk ve pazarlama alanındaki yeni projeleri anlattı.

“Göreve geldiğimiz tarihten hemen bir gün sonra taraftarlarımızca organik olarak başlayan daha sonra bizim de yönetim olarak desteklediğimiz, ‘Omuz Omuza Kartal Yuvasına’ kampanyası bizim için çok önemli ve değerliydi. O kampanya, taraftarımızın bize olan güveninin ve inancının bir dışavurumuydu adeta” diyen Ulusoy, ‘Bırakmam Seni’ kampanyası da dahil olmak üzere birçok projenin buradan yola çıkarak hayata geçirildiğini söyledi.

Ulusoy, yeni yönetimle birlikte sponsorluk ilişkilerinin kökten gözden geçirildiğini anlattı ve “Bugün geldiğimiz noktada sponsorluğa bakışımız, ‘Bir noktaya reklam al, tahsilatı yap sözleşme yenileme tarihinde görüşmek üzere” noktasından çok daha proaktif, karşılıklı iletişim ve etkileşim üzerine kurulu, her iki tarafın da beklentilerinin ve kazanımlarının ön planda tutulduğu bir bakış açısına evrildi” dedi.

Ulusoy’a hayalindeki Beşiktaş’ı sorduğumuzda ise şunları dile getirdi:

“Gelecekteki Beşiktaş hayalimde finansal bağımsızlığını kazanmış, şeffaf ve sürdürülebilir profesyonel kadrolarca yönetilen, futbol, altyapılar ve bütün bölümleriyle diğer kulüplerin model olarak kullanabileceği bir kulüp altyapısına sahip Beşiktaş var.”

Ulusoy, “Taraftarımızın inancının ve gücünün bizimle olduğunu bilmek bize

güç veriyor. Birlikte Beşiktaşımızı istenen seviyeye taşıyacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.