HABERLER

26.11.2020

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaş - NetWork Koleksiyonundan Seçili Ürünler Satışa Sunuldu

Kulübümüzün resmi giyim sponsoru, Türkiye hazır giyim sektörünün lider ve öncü markası NetWork, 2023 sezonuna kadar sürecek resmi giyim sponsorluğu anlaşması kapsamında Beşiktaşımız için hazırladığı özel koleksiyona ait seçili dört ürünü taraftarlarımızla buluştu.

Dinamik ve aktif bir stili yansıtan 13 parçalık Beşiktaş - NetWork koleksiyonu ürünleriyle yapılan fotoğraf çekiminde, futbolcularımız; Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup ve Welinton Souza’nın severek giydiği iki oversize tişört ve fermuar detaylı iki farklı sweatshirtten oluşan seçili dört parça, NetWork.com.tr’nin yanı sıra; Zorlu, İstinye Park ve Akasya NetWork mağazalarında sınırlı sayıda satışa sunuldu.

2023 sezonuna kadar Futbol Takımımızın katılacağı yurt içi, yurt dışı ve tüm özel müsabakalarda futbolcularımız ile teknik heyetimiz tarafından giyilecek tasarımlarda yüksek teknolojiyle donatılmış malzemelerin yanı sıra yenilikçi formlara da yer veren NetWork, oldukça beğeni toplayan koleksiyondan dört modeli şimdi de taraftarlarımıza sundu. Sınırlı sayıdaki ürünler, sadece NetWork.com.tr ve seçili NetWork mağazalarında taraftarlarımızı bekliyor.