HABERLER

11.11.2020

GÜNCEL HABERLER

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’dan Kulübümüze Ziyaret

Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ı Vodafone Park’ta ağırladı. Güreş Şubemizin Genel Menajeri Necdet Uçar ile İdari Menajer Yardımcısı Burhan Özel de ziyarette yer aldı.

Avşar ve Aydın, sıcak bir ortamda geçen ziyarette, ülkemizde güreş sporunun son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a hitaben yaptığı konuşmada, “Biz Beşiktaş olarak, Türk güreşinin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Beşiktaş’tan olimpiyat şampiyonları çıkarmak. Önümüzdeki hafta güreşçilerimiz için yaptığımız salonun açılışını da yapacağız. O açılışa Başkanımız Ahmet Nur Çebi özellikle sizleri de davet etti” ifadelerini kullandı.

Yapımı tamamlanıp Güreş Takımımızın sporcularının kullanımına sunulan yeni spor salonu için Avşar nezdinde Kulübümüzü kutlayan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, “Güreş bizim ata sporumuz dolayısıyla tıpkı Beşiktaş gibi diğer profesyonel kulüplerin de güreş şubesi açmalarını ve Türk güreşine destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, ziyaretin sonunda Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a Beşiktaş forması hediye etti.