HABERLER

Beşiktaş Dergisi Kasım Sayısı Dopdolu

Beşiktaşımızda iki şampiyonluk yaşayan ve küçük bir aranın ardından yeniden yuvaya dönen futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’un kapağında yer aldığı “Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş” dergisinin kasım sayısı, renkli röportaj ve haberlerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Dergimiz, Siyah Beyaz dünyadan çarpıcı detaylarla kapınızda...

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren dergimize konuşan TFF, UEFA ve Kamu Kurumları ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Erdoğan, yönetimsel hedeflerimizi ve sürdürülebilir başarı için yapılması gerekenleri dergimize anlattı.

İşte yeni kartallar

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, yeni transferlerimizin tanıtıldığı basın toplantısında, “Var olan oyuncularımız ve yeni transferlerimizle birlikte şampiyonluğu kovalayacağımızı ve başarılı olacağımızı beyan etmek istiyorum” demişti. Yeni kartalların ifadeleri dergimizde.

‘Beşiktaşımı çok özlemişim’

“Üst üste iki şampiyonluk yaşadığım için nasıl bir his olduğunu biliyorum ve o hisse kimse doyamaz” diyen Oğuzhan Özyakup, yeni zaferlere giden yolda her antrenmanın, her maçın tadını çıkarmak için ter döküyor… Oğuzhan, “Tesisleri, takım arkadaşlarımı ve Beşiktaşımı çok özlemişim” diye konuştu.

‘Güzel günler yakında’

Hem Beşiktaşımızın hem de rakiplerimizin teknik analizlerini yapan Yardımcı Antrenörümüz Murat Kaytaz, dergimizin bir diğer konuğu oldu. Kaytaz, “Taraftarlarımız bize inanmaya devam etsinler, güzel günler yakında. Hiç merak etmesinler” dedi.

Şampiyon, güçlükleri yenecek

Son 11 yılın şampiyonu Beşiktaş Aygaz, art arda sakatlıklarla ve oyuncularımızı vuran Covid-19 hastalığıyla karşı karşıya kalsa da yine zirvenin en büyük adayı.

Savaşan futbolcular

Kadın Futbol Takımımızın yeni teknik direktörü Bahar Özgüvenç, dergimize verdiği ilk röportajında “Çabuk yere düşen, fizik gücü alt seviyede oyuncu Beşiktaşımızın formasını giymeyecek. Savaşan, ayakta kalan mücadeleyi bırakmayan futbolcular istiyoruz” dedi. “Sistemimiz, Beşiktaş’a yakışır, atak oyunu olacak. Hızlı oyun, birinci amacımız.”

Gökhan Tepe ile çok özel

Beşiktaş aşığı Gökhan Tepe ile 25. sanat yılına hazırladığı yepyeni şarkıları, dinleyicileri için hazırladığı sürprizleri konuştuk. Tepe, “Beşiktaş en kıymetlilerimden. Çocukluk aşkım. Hâlâ aynı heyecanla seviyorum. Dünümüz, bugünümüz, yarınımız” diyor.

40 yıldır başarıya koşuyor

Tam 40 yılını Beşiktaşımıza veren, atletizm dünyasının saygın ismi hocamız Ömer Aras ile başarılarıyla göğsümüzü kabartan takımımızın hedeflerini konuştuk. Aras: “Biz bir aileyiz. Yönetim Kurulu’ndan finansmana, sporcu ve antrenörden tesis amirlerine... Birbirimize sevgi ve saygımız böyle olduğu sürece bizim bu şampiyonluklarımızı kimse engelleyemez” diyor.

Ödüller sahiplerini buldu

Beşiktaşımızın tarihi kampanyası ‘Bırakmam Seni’ Ödülleri, sevdasını yalnız bırakmamak için elinden geleni yapan taraftarlarımız arasında yapılan bir çekiliş sonucunda sahiplerini buldu. Sayfalarımızda kampanyamızın detaylarına yer verdik.

‘Liyakat’

Beşiktaş Sözlüğü köşemizde bu ay ‘Liyakat’ var. Çünkü “Her alanda işinin ehli, meslek erbabı, lisans sahipleriyle ile çalışmak gelişmiş organizasyonların temelini oluşturur. Böylece adil ve ilerlemeye odaklı bir süreç başlar.”

Ayrıca...

Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın memleketinde Beşiktaşımızın bayrağını dalgalandıran Sakarya Beşiktaşlılar Derneği, dergimize konuk oldu.

“Nartallo’nun saçları nasıl uzadı?” Tecrübeli gazeteci Bilal Meşe, dergimiz için yazdı.

Üyelikte 75 yılını doldurup Şeref Plaketi ile onurlandırılan Mesut Arda ile 62 yıllık Genel Kurul üyesi Sedat Kesen’i ise yine tecrübeli gazetecilerimizden Faik Gürses anlattı.

Stadımızdan büyük ölçüde uzak kaldığımız şu günlerde, Beşiktaş’taki buluşma noktalarımıza uğrayıp hasret giderdik. Siyah Beyaz Filmler köşemizde bu ay, Dziga Vertov’un 1929 yapımı ‘Kameralı Adam’ filmi var.

Spor pazarlamada imajın gücü… Kulübümüzün yeni sponsorluk anlaşmaları… Beşiktaşımızın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz... Beşiktaş ve dünyadan spor haberleri... Teknoloji dünyasındaki yenilikler... Beşiktaşımızın Gurur Tablosu... Sizden Gelenler...

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.