HABERLER

Oğuzhan Özyakup: ‘Beşiktaşımı çok özlemişim’

“Üst üste iki şampiyonluk yaşadığım için nasıl bir his olduğunu biliyorum ve o hisse kimse doyamaz” diyen Oğuzhan Özyakup, yeni zaferlere giden yolda her antrenmanın, her maçın tadını çıkarmak için ter döküyor…

Beşiktaşımıza dönmenin ‘çok güzel’ olduğunu anlatan Oğuzhan, dergimize çok özel bir röportaj verdi.

Oğuzhan, “Pek uzun ayrı kalmadık. Altı aylık bir süreçti, bir hava değişikliği oldu benim için. Tesisleri, takım arkadaşlarımı ve Beşiktaşımı çok özlemişim” diyor.

Takımın kısa sürede kaynaştığını anlatan Oğuzhan, “Şampiyon olmak için maçları kazanmak zorundasın. Biz ilk dört haftayı biraz zor geçirdik ama takım olarak çok şeyin farkına vardık. Bu takımın tek hedefi var, o da şampiyonluk” sözleriyle inancını anlatıyor: “Bu kadar kısa zamanda bu kadar samimi ve gerçekten birbirini seven bir takım olabiliyorsak bu yolun sonu da güzel olacaktır diye düşünüyorum.”

Oğuzhan’a, ‘Bırakmam Seni’ kampanyamızın takıma etkilerini de sorduk: “Yabancı oyuncularımız, ‘Bırakmam Seni’ kampanyasının bu kadar etkili olacağını tahmin edememişlerdi. Onlar da bu kadar güzel bir ailenin bir parçası olduklarının farkına vardılar.”

Oğuzhan sadece takım arkadaşlarını ve Recep Usta’nın yemeklerini özlememiş tabii ki: “Taraftar önünde oynamak futbolcuya ayrı bir heyecan katıyor ve tabii ki taraftarlarımız da maç heyecanını özlemiştir diye düşünüyorum. Herkesin sağlıklı kalmasını ve en kısada zamanda kavuşmayı umuyorum.”

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.