HABERLER

Dopdolu Beşiktaş Dergisi, Ekim Sayısıyla Kapınızda

Altyapımızdan gelip Futbol Takımımızın kalesini koruyan Ersin Destanoğlu’nun kapağında yer aldığı ‘Namağlup Tek Şampiyon Beşiktaş’ dergisinin ekim sayısı, renkli röportaj ve haberlerle taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

Dergimiz, Siyah Beyaz dünyadan çarpıcı detaylarla kapınızda...

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş Ailesi’ne mesajlarını içeren dergimizde Futbol Transfer, Socuting ve Futol Yapılanmasından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, geleceğin Beşiktaş’ı için atılan adımları anlattı. 

Kalede bir pırlanta

Genç kalecimiz Ersin Destanoğlu, dergimizin sorularını yanıtlarken “Genç yaşta Beşiktaş kalesini korumak herkese nasip olmaz. Ben de bunun farkındayım. Çalışmalarımı son derece disiplinli bir şekilde devam ettiriyorum” diyor.

Ödül Senin, kazanan Beşiktaş

“Bırakmam Seni” kampanyası bünyesinde düzenlenen “Ödül Senin Bir SMS Bir Çekiliş” ve “Bırakmam Seni Hatıra Tişörtü” kapanış etkinliği çok özel bir günde, İzmir’in kurtuluş yıl dönümü olan 9 Eylül’de gerçekleşti. Kampanyamızla ilgili en sıcak haberler, ekim sayımızda.

Nasıl da özlemişiz!

Ve Beşiktaşımız sahaya çıktı. Kartal gibi gururlu, kartal gibi güçlü. Birlikte oynayarak geliştireceğimiz çok şey olsa da öğrenerek yükseliyoruz. Takımımızın Süper Lig başlangıcı ve tek tek maçların öyküleri, dergimizde.

Altyapı ona emanet

Kulübümüzün Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğu görevine Mehmet Ekşi getirildi. Beşikaşımıza ve Türk futboluna hem sahada hem de teknik adam olarak uzun yıllar hizmet veren Mehmet Ekşi ile altyapıdan yetişecek oyuncularımızın çoğalacağına başta Başkanımız Ahmet Nur Çebi olmak üzere tüm Beşiktaşlıların inancı tam.

Fabian ile Avrupa kartalları

Altyapı demişken... Kartal kanatlarını Avrupa’ya açarken, Fabian Ernst Spor Okulları, efsane oyuncumuzun kulübümüzün Futbol Akademisi ile bir girişimi olarak teknik kabiliyeti yüksek, Beşiktaş kültür ve değerlerini özümsemiş genç oyuncular yetiştirmek amacıyla açılıyor. Dergimize demeç veren Ernst, “Herkesin bu gezegen üzerindeki en eski ve en köklü geleneklere sahip kulüplerden birini temsil ettiğini anladığından emin olmamız lazım. Biz Beşiktaş ailesiyiz!”

Beşiktaş HDI Sigorta artık daha güçlü

Beşiktaş HDI Sigorta Kadın Basketbol Takımımız, yerli ve yabancı transferlerle, altyapıdan gelen genç oyuncularımızla güçlenirken geçen yıl formamızı başarıyla taşıyan oyuncularımızla da sözleşmeler imzaladı. Takımımızın yaşadığı değişim, yine ekim sayımızda.

“Beşiktaşlının haykırışı vardır”

Beşiktaşlı sanatçı Hakan Altun ile babayla gidilen derbilerden takım için günlük tutmaya, konfeti kesmekten dostlarla beste yapmaya uzanan yolculuğunu konuştuk. Altun, okurlarımıza kuliste izlenen maçları, işler zora girdiğinde başvurduğu uğuru ve geleceğe dair umutlarını anlattı.

Espor’da bir şampiyon

Espor Futbol Ligi şampiyonluğu, uzun ve disiplinli bir çalışma, takım içi uyum ve Beşiktaş’a has bir inançla geldi. Beşiktaş Espor Menajerimiz Mahmut Emin Öncel ve en değerli oyuncu seçilen sporcumuz Emre Yetkin, kupaya giden yolu dergimize anlattı.

Gökyüzündeki kanatlarımız: Türk Hava Kartalları

Göklerde süzülmek, en çok kartallara bir de Türk Hava Kartalları’na yakışıyor. Yeryüzünde ise kâh bir köy okulundalar, kâh hasta bir miniğin yanında. Bir bakmışsınız stattalar, bir bakmışsızın drone çekimleriyle kulübümüze destek oluyorlar. Başarılı derneğimizin faaliyetlerini bir de kendi kalemlerinden okuyun.

Dünyayı güzelleştiren insanların ardından, saygıyla...

Geçtiğimiz dönemde yitirdiğimiz iki güzel insanı; Divan Kurulu Üyemiz Rahmi Koç’un değerli kardeşi, yardımsever iş insanı Suna Kıraç’ı ve Beşiktaş’a bir ömür veren oyuncu Haldun Boysan’ı uğurladık. Suna Kıraç’ı Rıdvan Akar’ın satırlarıyla anarken, Haldun Boysan’ın dergimize verdiği röportajların satır aralarında dolaştık.

Kelimeler ve Beşiktaş

“Dilin insanları kültürel olarak birbirine yaklaştıran ve bağlayan en temel unsur olduğu düşüncesinden hareketle, bu büyük yapıyı oluşturan tuğlaların da kelimeler olduğu ön kabulüyle çıktık yola”. İletişim ve Medya Müdürümüz Armağan Pekkaya, okurlarımıza “Beşiktaş Sözlüğü” projemizi anlattı. Bundan sonra her sayımızda Beşiktaşlı sözcükler bulacaksınız.

Dolmabahçe rüyası

Ressam Nihat Evren Derman, sizler için tualin başına geçti ve çok özlediğimiz stadımızı, Dolmabahçe Rüyası’nı resmetti. Derman, tekrar onuz omuza şarkılar söyleyene kadar, doyasıya bakılacak bir tablo ile dergimizde.

Süleyman Seba, Metin Tekin, Gökhan Keskin...

Duayen gazeteci yazarlarımızdan Bilal Meşe, renkli anılarla dolu bir Süleyman Seba seçim yazısıyla dergimizi renklendirdi. Bir diğer Beşiktaş aşığı gazeteci ağabeyimiz, Faik Gürses ise, Onursal Başkanımızın döneminden unutulmaz oyuncularımızın, Metin Tekin ve Gökhan Keskin’in gençlik yıllarından bir kesit anlattı.

Kültür sanatta Beşiktaş

“Siyah Beyaz Filmler” köşesinde bu ay, Charlie Chaplin’in dev eseri “Şehir Işıkları” yer alıyor. Kitap köşemiz İstanbul’a uğrayıp Portekiz’e uzanıyor. “Semt Bizim” köşemizde ziyaret ettiğimiz Ortaköy’e uzandık.

Daha fazlası...

Korona belasının dijital pazarlamaya ve oyun piyasasına etkisi... NetWork ile yaptığımız yeni sponsorluk anlaşması... Beşiktaşlılık kültürünün eğitim hayatına yapabileceği katkılar... Beşiktaşımızın sosyal medyadaki yansımaları, istatistikler ve en beğenilen içeriklerimiz... Beşiktaş ve dünyadan spor haberleri... Teknoloji dünyasındaki yenilikler... Beşiktaşımızın gurur tablosu... Sizden Gelenler...

Beşiktaş Dergisi’ne abone olmak için 0212 981 19 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.