HABERLER

2020-21 Sezonu Bilet Satışları Hakkında Önemli Bilgilendirme

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ekim ayından itibaren futbol müsabakalarına, tribün kapasitesinin yüzde 30’u kadar seyirci alınmasına dair kararı malumlarınızdır.

Ancak bu kararın uygulanabilirliği ve sürekliliği Covit-19 virusünün toplum sağlığını yeniden tehdit etmesi ihtimali ile bambaşka hal alabilir. Bu nedenle Futbol A Takımımızın iç saha maçları için seyircili maçlar uygulaması son bulacak olursa kombine sahipleri zor durumda kalabileceklerdir. Bu riski yok etmek amacıyla 2020-21 sezonunda kombine satışı yapılmamasına karar verilmiştir. Futbol takımımızın Vodafone Park’ta oynayacağı her Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçı için tek maçlık bilet satışı yapılacaktır.

Futbol A Takımımızın Vodafone Park’ta oynadığı maçlar için daha önce kombine satın almış taraftarlarımıza, bu sezon oynanacak iç saha maçları için yapılacak tek maçlık bilet satışlarında öncelik hakkı verilecektir.

Buna göre; Vodafone Park açıldığından beri son 4 ve son 3 sezonda kombine satın almış taraftarlarımız, tek maçlık biletlerin satışa sunulacağı ilk gün, son 2 ve son sezon kombine satın almış taraftarlarımız ise ikinci gün öncelikli olarak bilet satın alma hakkına sahip olacaktır.

Tek maçlık biletlerin satışa sunulmasının üçüncü gününde, yukarıdaki kriterlere uymayan taraftarlarımız için 800 adet bilet satışa sunulacaktır.

2019-20 sezonunda Vodafone Park’ta kombinesi olan taraftarlarımızın kombine yenileme hakları, 2021-22 sezonuna devredilmiştir.